Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen lehetetlen ismerkedni társkereső oldalakon nőként?
Hamar feladtad. :) Online társkeresőn ismerkedni olyan, mint tűt keresni a szénakazalban.
Elsőre mindenkinek bedob a lista elejére, mert új vagy. Az elején azok (is) írnak, akik mindenkire írnak válogatás nélkül. De ez a dömping elkopik pár nap alatt.
Utána se egyszerűbb, mert a szhijjacicus van gazdád típusú majmokat meg a dickpick küldözgető exhibicionistákat is ki kell selejtezni. Marad kb 2%, akivel lehet beszélgetni, és nem rekedt meg ott, hogy mi a kedvenc színed. A 2% 2%-a az, akivel pár beszélgetés után eljutsz randira. Ahol többnyire kiderül, hogy egyáltalán nincs kölcsönös szimpátia. Ettől függetlenül a nagyrésze megpróbál bejutni a bugyidba. Töredékével jutsz el a második randiig. Ötből négyszer pár hét alatt kiderül, hogy nem illetek össze, és kuka. A maradék egy alkalmas egyáltalán bármire. Látszólag.
Röviden: ha naponta több órát rászánsz, akkor pár hónap alatt eljuthatsz egy pasiig, aki pár hónap után összetöri a szíved, mert még mindig nem törölte magát társkeresőn, és randira hívta a húgodat.
Én kitartó vagyok, csak ezen a ponton töröltem magam.
Gondolom, pár év kitartó levelezgetés után, mikor hatszor írod le óránként, hogy mi a kedvenc filmed, akár normális pasit is lehet találni. Sajnos, nekem már nincs annyi időm a klimax előtt, jövőre leszek 25.
A bőség zavara ugye ugye, most meg az a baj, hogy lehet-lehetnek valakik?
"Nehéz" az életed vagy csak azzá teszed inkább;)
Tanulj meg szelektálni türelmesen..., ha már éveket vártál hiába valakire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!