Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen lehetetlen ismerkedni társkereső oldalakon nőként?
A férfiak 90 százalékának meg senki nem ír vissza egyre magasabbak az igények.
A szegénység bsza a nyomorúságot ahogy mondni szokták.
Ide digitális világ oda de ez a nwtes ismerkedés egy zsákutca wgy mission possibe ráadásul rá van telepedve a "kollektív pénzlehúzó maffia" de legalább cserébe nem nyújtanak semmit..
Ez a kérdés én szerintem sokkal jobban fedni fogja a valóságot!
Miért ilyen lehetetlen ismerkedni társkereső oldalakon férfiként?
Nem értem amúgy kérdező hogy neked mi a problémád! Neked a kisujjadat sem kellene mozdítanod csak várni a sok kannak a nyitását és a legjobbakat elmented a kedvencek közé és kiválasztod a legjobbat. Bár nekem is ilyen könnyű lenne a nők terén csak sajnos nekem nem ilyen egyszerű!
De mekkora körzetből kapod a leveleket? Ha pl. kiskőrösi vagy, most csak mondtam valamit, akkor gondolom Kiskőrös és max. 20 km-es körzetéből keresnél valakit. Semmi értelme egy tőled messze élő valakivel írogatni, ismerkedni.
Ha pesti, akkor lehet, hogy kapsz bőven leveleket, hiszen ott többen is élnek. De ebben az esetben is sokan a koruk miatt esnek ki feltételezem. Vagy egyéb tulajdonságuk miatt, pl. dohányzás.
Állíts be szűrőket, meglátod alig lesz valaki.
16.
Én szeretem az ilyeneket, akik viccesre veszik a dolgot.
Az ilyeneknek tuti válaszolnék, azt írnám, hogy nekem mindig lenne kedvem fánkozni, annyit zabálok, mint állat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!