Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meleg létemre megfordult a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg létemre megfordult a fejemben, hogy mégiscsak meg kellene próbálnom nővel ismerkedni, mert nem jó egyedül. Nagyon lehetetlen gondolat vajon ez?!

Figyelt kérdés
Soha nem ment csak úgy senkivel sem a szex, de néha úgy érzem talán nővel is menne, mert néha izgat a dolog, de nyilván vele sem ez lenne az elsődleges. De félek nagyon belesülok ebbe az egészben. A másik, hol és hogyan kellene ismerkedni?

2022. szept. 11. 14:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Miért hogy működik?

Segglyuk legyen azt cső?

2022. szept. 11. 15:25
 12/23 anonim ***** válasza:

Élőben csak beszélgess bármiről a lánnyal, akár a napi hírekről is.

Nem feltétlen politika, hanem egyébről is lehet ami történik a világban, országban. De filmekről, szabadidőről is beszélgethetsz vele. Közben dicsérd meg a haját, vagy a ruháját, szemét. Tehát ne csak beszélgess, hanem bókolj is neki. Meg is mondhatod neki, hogy barátnőt keresel, kérdezd meg neki van-e barátja. Ha azt mondja van, akkor se add fel, kérdezd meg, hogy eljönne-e veled valahová, mondd neki, hogy azért kérdezed, hiszen sose lehet tudni, hogy komoly-e a kapcsolat, vagy csak amolyan tingli-tangli. Vagy csak mondd, hogy szívesen ismerkednél vele, felveheted-e Messengeren, WhatsAppon, egyéb helyen. Ha igent mond, ugyanígy hívd el egy idő után valahova. Akár csak egy sétára a parkban, szüreti kirakodóvásárba, sörfesztiválra, bármire, ami épp adódik. Bulizni, vagy múzeumba, ha ilyesmit is szerettek. Strandra.

Ha végképp nemet mond, mert komoly a kapcsolata a barátjával, akkor kérdezd meg van-e szingli barátnője, akinek bemutathatna?

2022. szept. 11. 15:31
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem az ismerkedéssel van gondom. De nem szeretnék senkit sem hülyíteni, de nem tudom, mikor és hogy lehet azt elmondani, hogy mégiscsak a fiúk érdekelnek alapból, de nem tudom/akarom folytatni ezt az életet, mert tökre zsákutca.
2022. szept. 11. 15:37
 14/23 anonim ***** válasza:
79%
A nőnek meg te vagy zsákutca, már bocsi. Színtiszta önzés amit csinálsz.
2022. szept. 11. 15:39
 15/23 A kérdező kommentje:
Persze a nőnek az a jó, ha valaki a háta mögött csinálja srácokkal, akár egész életében. Értem.
2022. szept. 11. 15:44
 16/23 anonim ***** válasza:
92%
Kiakadtál az igazságon? Tudod milyen megalázó egy olyan férfival együtt élni, akinek pótlék vagy? Ezt senki se érdemli, csak mert ki akarod használni.
2022. szept. 11. 15:44
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom, sose voltam még pótlék. Most sem az szeretnék lenni. Te ha tudod, akkor írd meg kérlek.
2022. szept. 11. 15:46
 18/23 anonim ***** válasza:
71%
Akkor egyértelműsítek: ne vedd el az esélyt a nőktől a normális életre. Mert egy meleg mellett egy nőnek minden, csak nem normális élet, amikor olyan társa is lehetne aki szereti.
2022. szept. 11. 15:46
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem vettem el. Felnőtt nő el tudja dönteni, akarja-e, vagy sem. Nem én élek a nők háta mögött fiúkkal nemi életet, mint rengetegen, titokban. Féltsed őket!
2022. szept. 11. 15:49
 20/23 anonim ***** válasza:

Legjobb még a kapcsolat elején, amíg még nem szeret beléd, de már ismer valamelyest.

Mondjuk még mielőtt szexre kerülne a sor, pár hónap ismerkedést követően.

Elmondhatod neki, hogy te már régóta nem voltál lánnyal, mert úgy érezted, hogy inkább a fiúk vonzanak. De azóta rájöttél, hogy nem csak a fiúk érdekelnek. Ha nem hagy ott erre a vallomásra, hanem tovább folytatódik a kapcsolat, akkor egy idő után, szintén mondjuk pár hónap beadagolhatod, hogy lenne igényed azért fiúkra is, aztán meglátod mit szól hozzá. Nem biztos, hogy otthagy. Olyan nőt kéne választanod, akinek nincs túl sok szexre igénye, még lehet, hogy örülni is fog, ha ritkán kell csak szexelnie veled, és a fölös energiáidat máshol vezeted le.

2022. szept. 11. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!