Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit írjak van e párom ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak van e párom ha nincs de nem akarom hogy tudják? Az van kint hogy bonyolult kapcsolatban vagyok de faggatnak.

Figyelt kérdés

Azt tappasztalom ha kiirom hogy egyeduállo nő vagyok gyakran lenéznek mintha a kutyanak se kellenék és bezzegeznek hogy neki parja van. Nagyon sok az olyan is aki azt kamuzza egyedülállo es mikor nem akarok vele randizni elutasitom mert nem tetszik akkor bevág vmi közös képet a párjával hogy bezzeg neki van más, nekem meg nincs.

Meg rengeteg pasi hiszi azt hogy csak mert nincs senkim akkor majd nekem kell kezdeményeznem meg ők gondolkodnak rajtam. Meg szexre hivnának mert biztos akkor hianyzik a f.sz. Engem pitiztetnének.

Miota azt irom ki mintha lenne vkim azota beszélnek csak velem tisztelettel, ovatosak es normális cseteket kapok. Nem hivogatnak szexre úgy, hogy nem is ismernek. Hanem kíváncsiak. Nincs az a lenézés.

A pasik hajlamosak azt hinni ha egy nőnek pasija vagy pasijai vannak akkor jó nő, ha meg nincs senkije évek óta akkor meg biztos a kutyának se kell és ki van éhezve.

Nos az addig oke hogy azt hiszik van vkim de mikor faggatnának errol pl mit jelent az hogy bonyolult kapcsolatban vagy?

Miket hordjak össze?

Egyelore azt irom vadidegeneknek ehhez semmi köze pláne olyanoknak akik foglaltak. Ne érdekeljen téged.

Ez igy jó?

#társker kam
jan. 30. 07:10
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Nem tudom de tele velük a társker.

Meg egy rakat pasi egyedulállonak irja ki magát es utólag tudom meg hogy amugy a párja mellett van fent.

jan. 30. 08:42
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

De az ilyeneket miért nem tiltod a pitsába? Most komolyan, ha valaki egy darab szarként bánik veled, mert egyedülálló vagy, akkor miért tartod még mindig opcionális partnernek, mikor egy ótvar paraszt? Másik oldalról meg, ha valaki csak azért kedves, mert azt hiszi pasid van, azt sem érzed, hogy mennyire gáz? Még ha nem is írják le konkrétan, hogy dugni akarnak, szerinted mi a lókukit akarnának valakitől, aki kapcsolatban van? Biztos nem komoly kapcsolatot.

Én tudom, hogy iszonyat nehéz normális csávót találni társkeresőn, de csak úgy tudsz találni normálisat, ha a nyomorékokat azonnal tiltod és nem pazarolsz rájuk több időt, mint amit föltétlen muszáj.

jan. 30. 08:44
 13/33 A kérdező kommentje:

Mert csak akkor bánnak velem ugy mert az osszes ilyen.

Egy normális csetem nem volt még egyedülállóként a társkeren. Max rondáktól.

De ha kiirom hogy lenne pasim a sok kőbunkó helyett egyből átmennek udvarias gentlemanbe.

Amugy most is kuldott egy képet vki (előtte áttértünk messengerre) es kiderult hogy nekem irto ronda. Ilyenkor hogy irjam hogy ne bántsam meg, hogy mégse akarok vele ismerkedni?

jan. 30. 08:54
 14/33 anonim ***** válasza:
77%
De társkeresőn mióta lehet olyat kiírni, hogy bonyolult kapcsolatban vagy? Melyik oldal ez? :D
jan. 30. 09:35
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
És neked az miért jó, hogy "udvarias gentleman"-ként akarnak felszedni egy dugásra? Aki azért megy rád kifejezetten, mert "kapcsolatban vagy", az pont azért teszi, mert kötetlen szexet keres és joggal feltételezi, hogy te is csak azt keresel, hiszen amúgy van pasid.
jan. 30. 09:41
 16/33 A kérdező kommentje:

Nem tudok nem akarok ugy isnerkedni hogy miota nincs parod mikor d.gtál utoljara meg ezek.

Amugy a badoorol van szo.

jan. 30. 09:44
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan írd ki, hogy nincs kapcsolatod. Aki így is normálisan közelít, azzal hosszabb távon is lehet számítani. Aki meg csak dugni akar, az mindegy, hogy milyen stílusban teszi, örülj neki, hogy még azelőtt megszabadulsz tőle, hogy bármi történt volna.
jan. 30. 09:51
 18/33 A kérdező kommentje:
Senki nem közelített igy normálisan.
jan. 30. 09:59
 19/33 anonim ***** válasza:
Nekem üres az a rovat.
jan. 30. 10:21
 20/33 anonim ***** válasza:

Ja, aszittem, közösségi oldalon.

Melyik társkereső ez?

jan. 30. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!