Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit írjak van e párom ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak van e párom ha nincs de nem akarom hogy tudják? Az van kint hogy bonyolult kapcsolatban vagyok de faggatnak.

Figyelt kérdés

Azt tappasztalom ha kiirom hogy egyeduállo nő vagyok gyakran lenéznek mintha a kutyanak se kellenék és bezzegeznek hogy neki parja van. Nagyon sok az olyan is aki azt kamuzza egyedülállo es mikor nem akarok vele randizni elutasitom mert nem tetszik akkor bevág vmi közös képet a párjával hogy bezzeg neki van más, nekem meg nincs.

Meg rengeteg pasi hiszi azt hogy csak mert nincs senkim akkor majd nekem kell kezdeményeznem meg ők gondolkodnak rajtam. Meg szexre hivnának mert biztos akkor hianyzik a f.sz. Engem pitiztetnének.

Miota azt irom ki mintha lenne vkim azota beszélnek csak velem tisztelettel, ovatosak es normális cseteket kapok. Nem hivogatnak szexre úgy, hogy nem is ismernek. Hanem kíváncsiak. Nincs az a lenézés.

A pasik hajlamosak azt hinni ha egy nőnek pasija vagy pasijai vannak akkor jó nő, ha meg nincs senkije évek óta akkor meg biztos a kutyának se kell és ki van éhezve.

Nos az addig oke hogy azt hiszik van vkim de mikor faggatnának errol pl mit jelent az hogy bonyolult kapcsolatban vagy?

Miket hordjak össze?

Egyelore azt irom vadidegeneknek ehhez semmi köze pláne olyanoknak akik foglaltak. Ne érdekeljen téged.

Ez igy jó?

#társker kam
jan. 30. 07:10
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
65%
8: A pasidtól félnek, nem téged tisztelnek.
jan. 30. 10:24
 22/33 anonim ***** válasza:
15%

Hát nem tudom mi nem világos neked ebben?

Férfiaknál is aki egyedülálló az életre alkalmatlan vesztesnek számít. És mindenhol beszélnek a hátuk mögött.

jan. 30. 10:40
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt te kissé túl gondolod. :D Nyilván ha valaki párkapcsolatban él, akkor annál kevesebben próbálkoznak. Ez tény. :D De akinek van társa az mit keresne a társkeresőn? :D

Akik ott vannak többnyire mind egyedülálló. Ezt miért kellene letagadni? Talán nem kellene mindenféle suttyóval szóba állni, az megoldás lehet. :D

jan. 30. 10:55
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy esetleg őszintén azt írnád ki ami vagy, az nem opció?

Én azonnal dobnám azt aki összevissza hazudozik az biztos

jan. 30. 11:24
 25/33 anonim ***** válasza:
Nekem nincs egyáltalán megadva a kapcaolati státuszom, pedig van párom(vőlegényem), de még csak közös képünk sincs kint. Aki tényleg ismer, az tudja mi a helyzet, a többieknek meg semmi köze hozzá, ennyi.
jan. 30. 11:29
 26/33 anonim ***** válasza:

Hát ha valaki csak azért normalis veled, mert érdekesnek tartja hogy bonyolult párkapcsolatban vagy, szerinted azzal minden oké? Mert szerintem nem. És ilyennel miért is akarnál valamit?

A tarskereso sajnos ilyen, belebotlasz seggfejekbe, de attól az a seggfej aki egyedülállóra seggfej módon reagál, az attól nem lesz nem seggfej hogy bonyolult kapcsolatban vagy és máshogy közelít😀

Tedd egyedulallora, szerintem sok normálisnak visszataszító lenne hogy bonyolult kapcsolatba bonyolodjon:D

jan. 30. 18:40
 27/33 A kérdező kommentje:

Nem teszem egyedülállóra

Full lenéznek akkor. Kapartatnak beszólnak meg stb.

Mintha nekem kéne utánuk futni.

Ha azt irom h van pasim, meg egybol visszavesznek az arcukbol. Egyből más az egész.

Meg azt is közlöm hogy rokonokkal élek(szintén kamu)hogy ne is álmodjanak arrol hogy majd az a randi, hogy hozzám akarnának felmászkálni szexre.

Senki nem dobott soha kamuk miatt.

Az exeket inkabb csak a sirba vittem ezzel pl hogy nem jöhet hozzám fel csak az utca végén várhat.

Nagyon sokat küzdöttek (hisztiztek)már csak az miatt is, hogy egyáltalán megadjam azt hogy melyik házban lakom, aztan meg azért, hogy beengedjem a lakásba.

Komolytalan barmoknak ugye ezek nem járnak.

Akinek meg komolyan kellek az meg a 3 lépés távolságokat próbálja leküzdeni.

jan. 30. 18:49
 28/33 anonim ***** válasza:
73%
Ezek alapján Te sem vagy teljesen normális, úgy hogy azt javaslom folytasd így az életed.
jan. 30. 18:58
 29/33 anonim ***** válasza:
78%
De miért kéne kirakni bármit is? Nem tudom, melyik platformról van szó, én csak a Facebookot használom, ott, ha nem akarod, akkor semmilyen párkapcsolati státuszt nem kell megadni, egyszerűen üresen hagyod. Amúgy meg nálam pont fordítva volt. Ahogy "egyedülállóra" tettem, már ötszázan írtak rám, szóval nem értem. Sajnos még így is megkörnyékeznek, pedig mondom, nincs kint a státusz. Sőt, mikor kint volt, hogy "kapcsolatban" még akkor is volt aki nyomult.
jan. 30. 19:05
 30/33 A kérdező kommentje:

28 pont hogy normalis vagyok. Egy ismerkedésnél vagy kapcsolat elején nem tudom mire megy a masik nem e kihasználni. Amig ezt nem tudom addig nincs köze a lakhelyemhez sem, (ahhoz meg pláne nem, hogy egyedül élek kvázi"kiszolgáltatottan") olyanoknak akik pl laza kapcsolatra vennének vagy vesznek is csak épp hülyítenek vagy nem ismerem még annyira nem e zaklató csak még álarcban van. Stb.

Nem az a bajom utolsó, hogy nem írnának, hanem amiket leírtam. Semmi tisztelet, azt hiszik nekem kéne témázni is, meg mikor voltam pasival utoljára kérdések, benne vagyok e szexben. (Na ilyenek eszükbe se jutnak, ha azt írom ki, h kapcsolatban vagyok.)

(Ha meg semmit nem adnék meg adatlapon, akkor meg első kérdésük lenne egyedül vagyok e. Igy meg az az első kérdésük, mit jelent, hogy bonyolult kapcsolatban vagyok. Egyelőre annyikat írtam pont egy foglalt pasinak.., hogy az téged ne érdekeljen. Pont neked nem számít miben vagyok. De lusta is vagyok magyarázkodni is meg kamuzni is. Lezárom rövidre ezt a témát és ennyi. Szerintem ez igy jó. Csak érdekelt volna mások meglátásai.)

jan. 30. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!