Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezen túllendülni?
Szinte minden ismerkedésem kudarcba fullad emiatt.
Oké ismerkedjünk, lefutnak azok a kötelező körök, hogy: hol laksz, mit dolgozol, mi a hobbid, mit csinálsz szabadidődben stb... Aztán behal a dolog.
Próbálkoztam már mindenféle témával de egyszerűen megakad a dolog. Ha kérem h akkor dobjon egy témát, akkor nem tud. Ha én dobok tőmondatokat kapok. Már mindenféle humoros vicces komoly kevésbé komoly témát előszedtem de semmi eredmény. Próbáltam a képek leírások alapján valamit összehozni de nem lehet.
(oké, aki érdemben reagál az ismerkedésre és jó is a beszélgetés, az vagy házas, vagy tuti h több mint 500km lakik)
Szóval én rontok el valamit vagy egyszerűen ennyire unalmasak az emberek?
Politika, vallás, szex és a kényes témákat ugye nem illik és nem érdemes...Mi van még más?
korombeli férfiakkal
47-52 körül...
nem pontozok senkit sem, nem hogy magamat. én nem az a korosztály vagyok aki dobozokba rakja az embereket a kinézetük alapján :D
koromhoz képes jól nézek ki, ált 5-10 évet le tagadhatók nyugodtan, kérdés este vagy reggel van :D
A személyiségem inkább racionális, a szeretet nyelvem az érintés és a ajándék, nehezen nyílok meg inkább vagyok intró, szeretem a iróniát és a szarkazmust. szeretek olvasni és nyitott vagyok sokféle stílusra és műre, nem vagyok pánikolós hisztis de tudom mit akarok mit várhatok és és mit tudok nyújtani, Tisztában vagyok önmagammal, tudom mit érek és nem elégszem meg a 2. osztállyal :) nekem a férfi nem ATM-nek kell vagy hiúságból sem pedig h megteremtse azt ami amúgy már megvan. nekem egy partner társ kell akivel lehet beszélgetni élményeket szerezni aki elfogad és én is eltudom, már nem kell pink köd meg lángoló szerelem. nekem elég egy csendes meghitt nyugodt párkapcsolat.
13.
igyekszem
de ha unalmas abban a 3 napban akkor mit kezdjek vele élőben?
Én azt szeretném h várjam a találkozást nem pedig azt h oké elmegyek de amúgy baromira nincs kedvem hozzá mert nem fogott meg semmivel sem.
gondolom olyannal akarsz találkozni te is aki megfog valamivel - nem a talival kezded.. hanem azért beszélgetsz kicsit vele. ha ha a másik nem kommunikatív akkor te is elveszted az érdeklődésed...
Kérdező, a 11-es válaszod alapján (is) nagyon szimpatikus vagy nekem. Ám sajnos picit fiatalabb vagyok, ami nekem ugyan nem probléma, de a részedről esetleg az lehet (44 vagyok).
Meg amilyen peches vagyok úgy általában, egészbiztos, hogy egy tengernyi távolság választ el bennünket :D
Amúgy a 7-es voltam.
Engem már megfogtál az írásoddal, sajnos nem illünk össze...
A kérdésre válaszoljak, tudom mit keresel, azaz miként szeretnél ismerkedni, csak ami offline működik, az online sokszor, egy telefonon pötyögve, nem... Te beszélgetni akarsz... Én is. Jó módszer, csak sajnos online nehéz, a mai rohanó, lebutított világban. A kegyvesztetteid között lehet volt sok potenciális, de ilyenek az emberek, ezek az alapvető bigyók eltűntek, elnézést kérek, de nagyon sok buta buta ember van, de nagyon sok buta tanult ember is.
Nem tudok mást mondani, kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!