Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezen túllendülni?
Szinte minden ismerkedésem kudarcba fullad emiatt.
Oké ismerkedjünk, lefutnak azok a kötelező körök, hogy: hol laksz, mit dolgozol, mi a hobbid, mit csinálsz szabadidődben stb... Aztán behal a dolog.
Próbálkoztam már mindenféle témával de egyszerűen megakad a dolog. Ha kérem h akkor dobjon egy témát, akkor nem tud. Ha én dobok tőmondatokat kapok. Már mindenféle humoros vicces komoly kevésbé komoly témát előszedtem de semmi eredmény. Próbáltam a képek leírások alapján valamit összehozni de nem lehet.
(oké, aki érdemben reagál az ismerkedésre és jó is a beszélgetés, az vagy házas, vagy tuti h több mint 500km lakik)
Szóval én rontok el valamit vagy egyszerűen ennyire unalmasak az emberek?
Politika, vallás, szex és a kényes témákat ugye nem illik és nem érdemes...Mi van még más?
"Próbálkoztam már mindenféle témával de egyszerűen megakad a dolog. Ha kérem h akkor dobjon egy témát, akkor nem tud. Ha én dobok tőmondatokat kapok."
Ne kérjed, hogy dobjon fel valamit és ne erőltesd a beszélgetést amikor döcög, alig ír vissza.
A legtöbben pár perc alatt reagálnak, csak éppen egy kifejtős kérdést elintéz 3szóval :(
Én egy kellemes beszélgetésre vágyom, ami után azt érzem, h ebből kell még, és ha lefut 2-3 ilyen kör akkor azt, h akarok vele találkozni.
Vagy az elvárásom nagy?
Gondolom férfi vagy te is. Ugyan politikáról meg vallásról miért ne lehetne beszélgetni amúgy?
Engem a történelem bizonyos korszakai érdekelnek akár a közelmúltból is, meg technológiai dolgok, de a misztikus paranormális jelenségek események is érdekelnek. Nehéz dolog mert nagyon kevés nő van akikkel tudnék ezekről beszélgetni,
Nő vagyok
A történelem érdekel (bizonyos korok és bizonyos földrajzi területek), az ezotéria is, meg a műszaki dolgok is (mérnők vagyok) de a napi politika nem és a vallás sem. A szex meg első pár beszélgetésben nem nem jön be. Inkább taszít. A flört oké az rendben van ha nem tolja túl a férfi.
Politikáról próbáltam de elég elvakultak tudnak lenni az emberek ha nem teljesen egyező a vélemény. Inkább kihagyom.
nekem is hasonló a tapasztalatom... sajnos :(
Én nem szeretek kérdezni mert nem igazán érdekel a sablon kérdésekre a válasz. oké megtudom h itt ott lakik és??? ettől még nem tudom meg hogy milyen ember valóban. Vagy h mi a melója? Ez megint nem sokra utal.
hogy nézel ki? és kikkel probálkozol?
magadat hogy jellemeznéd és pontozéd? és a kiszemelteket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!