Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetne túllendülni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne túllendülni a volt páromon?

Figyelt kérdés
Megcsalt a lány (vagyis nem fizikálisa, hanem társkeresőzött mellettem), előtte csak két hónapig voltunk együtt, de én beleszerettem nagyon. Ő csak kedvelt, csak szexre voltam jó. Azóta már 3 hét eltelt és nem vagyunk együtt. Letiltott faceen, mert írogattam neki, próbáltam visszaszerezni. Bár ugye ki az a hülye, akik ha megcsalnak és még ő akarja visszakapni az illetőt. Neki azóta ha jól tudom van valakije, mert nem árulja el, mástól meg nem tudom megkérdezni, mert az ismerősei az a 300, olyan mint egy zárt közösség, mint egy család és szólnak egymásnak, ha valaki ír nekik. El kellene felejtenem, de nem megy. Folyton az eszemben van. Nem tudom randira sem menni más nőkkel, mert süt rólam a szomorúság, hogy motiválatlan vagyok (munkám sem izgat azóta-depressziós jelleg), nem vagyok lelkileg rendben, odavagyok a volt páromért. Mivel lehet ezen túljutni? Mert itt albérletben, egyedül csak azt lesem, mikor lép fel erre-meg arra az oldalra, mikor tesz ki új képet, bármit. Kattogok mindig. Mivel kössem le magam?
2016. nov. 11. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak szexre voltál jó...de hát a pasik azt nagyon szeretik. A csak szexet.
2016. nov. 11. 14:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem minden férfi. Aki már 31 éves és volt jó pár szexkapcsolata, az már nem azt keresi. Vagyis én már nem.
2016. nov. 11. 14:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Dugjál más nőket és fogadd el, hogy nem kellesz a csajnak. Ennyi.
2016. nov. 11. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!