Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő alatt szoktatok túllendülni egy rossz kapcsolatom, egy rossz randin, egy viszonzatlan szerelmen?
Főleg az utolsó érdekel.
23/F
A rossz kapcsolaton évek után is tudok rágódni; rossz randim még nem volt (nem voltam még igazán randizni), viszonzatlan szerelmen pedig évtizedeket is el tudok rágódni és érzem, hogy még mindig hatással van rám. De ez függ attól is, hogy mennyire volt komoly.
28/f
Egy rossz kapcsolaton max 2 hét.
Egy rossz randin: percek, órák.
Egy viszonzatlan szerelmen? Évekig rágódtam.
26/F
Remek. Akkor már most érzem, hogy soha nem fogom tültenni magam. Qrva jó...
Kössz a válaszokat.
Viszonzatlan szerelem: 1-3 év.
Rossz randi: attól függ, volt már, hogy addigra, mire befordultam az utcasarkon, ha nagyon megaláztak, akkor mire egy tálca sörnek a végére érek
Rossz kapcsolat: nem tudom, olyan még nem volt. De annyit mondhatok, hogy egy jó kapcsolaton nehezebben teszi túl magát az ember. A nehezén én túl voltam 8 hónap alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!