Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád? Egy viszonzatlan szerelmet vagy egy rossz párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 15:46
1/10 anonim válasza:
Nem is tudom. Mit értesz rossz párkapcsolaton?
2/10 anonim válasza:
egy harmadikat!, ami viszonzott szerelem és harmonikus boldog párkapcsolat!!! nem hiszem hogy csak ez a két választási lehetőséged van!
3/10 anonim válasza:
Egyiket sem. Egyik rosszabb mint a másik. Talán a viszonzatlan szerelemből könnyebb továbblépni, mint egy hosszú, jó emlékekkel teli, de már nem működő kapcsolatból.
4/10 A kérdező kommentje:
Ha már a jelenlététől is rosszul vagy. Nem tudtok miről beszélgetni, unalmas vele.
2009. szept. 7. 15:50
5/10 anonim válasza:
A legelső. Köszi. Sok dologra gondoltam. A kérdésedre a válaszom. Inkább a viszonzatlan, mert igen könnyebb talán túltenni egy idő után magam rajta. De sokkal jobb a haromónikus, boldog kapcsolat. Amit egyértelműen választanék és választok.
6/10 A kérdező kommentje:
Én már másfél éve nem tudok túllépni a srácon, akiért odavagyok, de ő szarik a fejemre...Kapcsolatot mással nem tudok kialakítani..
2009. szept. 7. 15:57
8/10 anonim válasza:
Jézusom.. jobbnál jobb válaszok xD Természetesen egyik sem. A viszonzatlan szerelem ellen nem mintha tudnál tenni valamit.. az érzéseinknek nem igazán tudunk parancsolni. Én is úgy vagyok, hogy lassan 1 éve vagyok szerelmes a fiúba és csak játszadozik velem. Szóval rohadt unalmas már ez a szitu és én is szívesebben felejteném el, de egyszerűen nem megy :(
9/10 anonim válasza:
Ha ezek közül kell választani, akkor viszonzatlan szerelem.
Százszor lehangolóbb egy rossz párkapcsolat.
Voltam már viszonzatlanul szerelmes, akkor úgy is gondoltam én is, ahogy sokan mások, hogy ezen nem lehet túllépni és nélküle sose leszek boldog.
Most viszont van egy nagyon rossz kapcsolatom, és ezerszer rosszabb, mint egy plátói vagy viszonzatlan szerelem. Olyan se veled, se nélküled.. Pokoli érzés 2 évvel a hátunk mögött.
10/10 anonim válasza:
keress egy harmadikat. komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!