Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha diplomához kötnék a jogosít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha diplomához kötnék a jogosítványt akkor mennyi incelt termelne ki?

Figyelt kérdés

De lehet az érettségi is elég lenne.

Mert autó nélkül nincs baràtnő! Így az összes alul iskolázott jogsi - autó nélküli lenne. És milliók válnának incellé ?

ma 07:58
 1/10 anonim ***** válasza:
63%

Egy utolso falusi kissrác is tud venni egy bmw t es megcsinálni a jogsit. Tapasztalat.

Nem értem a többi mit görcsöl egy kocsin.

ma 08:07
 2/10 A kérdező kommentje:

1

A kérdés pont arról szól hogy a falusi kissrác ha nem lenne mondjuk érettségije, úgy nem vsianlhatna jogositvanyt.

ma 08:19
 3/10 anonim ***** válasza:

2

És az miért lenne jó?

ma 08:22
 4/10 A kérdező kommentje:

3

Mert autó nélkül nem lehet barátnője senkinek. Azaz több lenne a mérges incel. Lenne még egy akadaly- rajtengedely a nőhöz jutáshoz. Így is magas az elvárás. De még jobban meglenne nehezítve.

ma 08:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Kár volt ide visszajönnöm, 10 évig nem voltam itt.

De 2 napja csak ilyen szerencsétlen szánalmas inceleket olvasok.

Furcsa, hogy ezt soha nem hallottam se munkahelyen se fesztiválon és egy ismerőstől sem.

Ez csak itteni hülyeség nem?

ma 08:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Elsőre is ertettem. Még egyszer megkérdezem, ez kinek, és miert lenne jó? Mert azt mar nem sikerült leirni. Megjegyzem, nem a nöknek vannak hatalmas elvarasaik, hanem a ferfiaknak.

( Normális nö, nem kezd olyan ferfival, akinek nincs autoja. (Igen. Nekem is van)

ma 08:50
 7/10 A kérdező kommentje:

6

Kinek lenne jó? A rosszindulatú embereknek

Pl ha nekem nincs autóm meg dagadt is vagyok. Ezért esély nincs nőre? Másnak se legyen!

ma 08:55
 8/10 anonim ***** válasza:

"Mert autó nélkül nem lehet barátnője senkinek."

Jó tudni, majd utána nézek ennek a jogszabálynak. :)

ma 10:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Itt inkább a dagadtság a probléma. Férjemnek se volt autója, jogsija igen, mikor összejöttünk.
ma 10:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez szerintem troll kérdésnek is gyenge.
ma 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!