Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha diplomához kötnék a jogosítványt akkor mennyi incelt termelne ki?
De lehet az érettségi is elég lenne.
Mert autó nélkül nincs baràtnő! Így az összes alul iskolázott jogsi - autó nélküli lenne. És milliók válnának incellé ?
Egy utolso falusi kissrác is tud venni egy bmw t es megcsinálni a jogsit. Tapasztalat.
Nem értem a többi mit görcsöl egy kocsin.
1
A kérdés pont arról szól hogy a falusi kissrác ha nem lenne mondjuk érettségije, úgy nem vsianlhatna jogositvanyt.
3
Mert autó nélkül nem lehet barátnője senkinek. Azaz több lenne a mérges incel. Lenne még egy akadaly- rajtengedely a nőhöz jutáshoz. Így is magas az elvárás. De még jobban meglenne nehezítve.
Kár volt ide visszajönnöm, 10 évig nem voltam itt.
De 2 napja csak ilyen szerencsétlen szánalmas inceleket olvasok.
Furcsa, hogy ezt soha nem hallottam se munkahelyen se fesztiválon és egy ismerőstől sem.
Ez csak itteni hülyeség nem?
Elsőre is ertettem. Még egyszer megkérdezem, ez kinek, és miert lenne jó? Mert azt mar nem sikerült leirni. Megjegyzem, nem a nöknek vannak hatalmas elvarasaik, hanem a ferfiaknak.
( Normális nö, nem kezd olyan ferfival, akinek nincs autoja. (Igen. Nekem is van)
6
Kinek lenne jó? A rosszindulatú embereknek
Pl ha nekem nincs autóm meg dagadt is vagyok. Ezért esély nincs nőre? Másnak se legyen!
"Mert autó nélkül nem lehet barátnője senkinek."
Jó tudni, majd utána nézek ennek a jogszabálynak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!