Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Főleg nők válaszaiérdekelnének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg nők válaszaiérdekelnének, mennyire gáz manapság ha egy 25-30 éves férfinek nincs kocsija, és nem tud vezetni, illetőleg technikai analfabéta?

Figyelt kérdés

Nincs kocsim, max egy villanykörtét tudok becsavarni, és pl úszni sem tudok.

Viszont normális a testalkatom, edzek, van munkám, jóképűnek is mondanak, és intelligensnek is, diplomám nincs ugyan, de (örökségből) van lakásom is.

Mennyire hátrány ez az ismerkedésnél?

szept. 8. 01:40
1 2 3 4 5 6
 1/56 A kérdező kommentje:
(Igen véletlenül egybeírtam)
szept. 8. 01:41
 2/56 anonim ***** válasza:
61%
Attól függ, ha nagyon utazós, akkor hátrány sajnos :D
szept. 8. 02:45
 3/56 anonim ***** válasza:
57%
Aki a jogsi és a technikai képességek hiánya miatt élből visszautasít, az egy haszonleső és te jársz jobban vele, ha visszautasít.
szept. 8. 03:18
 4/56 anonim válasza:
34%

#3-as jól leírta amúgy! Röviden tömören ennyi. Nem gáz, csak kissé furcsa, de nem elítélendő NŐK (tényleg nők) esetében, és nem pedig NŐNEMŰ LÉNYEKRE gondolok itt.

(Férfi vagyok és nem, nem vagyok homoszexuális :D)

szept. 8. 04:48
 5/56 anonim ***** válasza:
63%
Ha a nő vezet és van kocsija akkor szerintem gáz, senki nem szeretne a fuvaros lenni a kapcsolatban, és itt nyilván a közös programokra, az együttélésre gondolok ahol óhatatlan, hogy rendszeresen, napi szinten együtt indultok vagy valahol találkoznotok kell, stb. Ez senkinek nem tetszik, nekem férfiként sem tetszene ha én lennék az "örök fuvaros" a kapcsolatban. Viszont ha nem lenne kocsim és nem vezetnék ez biztosan meg sem fordulna a fejemben, úgyhogy én úgy gondolom végül mindenki megtalálja a párját, ne aggódj ezen! 😊
szept. 8. 06:48
 6/56 anonim ***** válasza:
74%
Nem gáz, de utána ne engem használjon taxinak.
szept. 8. 06:57
 7/56 anonim ***** válasza:
69%
Én megmondom őszintén nem jönnek be az olyan pasik ahol max csak egy villanykörtét tudnak kicserélni. Nem gond ha nincs jogsid meg kocsid de azért jobb szeretném ha a párom jobban értene dolgokhoz mint én.
szept. 8. 07:09
 8/56 anonim ***** válasza:
79%
Amíg nincs gyerek, nem látom akadályát, hogy ne legyen autó, később viszont rengeteg számít (egészségügyi vizsgálatok, utazás, stb), így ha hajlandó vagy később elvégezni akkor nem látom hátrányát.
szept. 8. 07:17
 9/56 anonim ***** válasza:
82%

Én nem akarom, hogy JOBBAN értsen dolgokhoz, mint én, de nagyjából hasonló arányban, nem is kell pont ugyanazokhoz értenünk, de van pár dolog, amit alapnak gondolok és ha nem érti, akkor nem lesz vonzalom.

Illetve más, ha mondjuk azért nem tud visszaszerelni egy leesett konyhaszekrényajtót, mert még sosem volt ilyen gondja és fejből nem tudja, mit kell csinálni, ezzel nincsen gond, de ha mondjuk megnéz 1-2 videót és utána sem érti, amit látott, az már problémás.

Az intelligencia nem azt jelenti, hogy minden tudással a fejedben születtél, hanem hogy meg tudsz érteni dolgokat és tudod alkalmazni a látottakat, hallottakat, esetleg egyszerűbb dolgokra magadtól is rájössz.

Nekem is van olyan kollégám, akit szimpla beszélgetések alapján intelligensnek gondolnál, mert normálisan beszél, tud reagálni, kifejteni a véleményét, de néha amikor jön valaki munka közben, és mondja, hogy itt van ez a probléma de ezt meg azt kellene csinálni és akkor jó lesz, és arra ő meg néz üres tekintettel, hogy most ezt nem érti, néha azért elgondolkodok a szellemi képességein. :D Pláne, hogy nem mérnökök vagy agysebészek vagyunk, leginkább adminisztrációs jellegű dolgokról van szó és teljesen egyértelmű instrukciókat kapunk.

szept. 8. 07:25
 10/56 anonim ***** válasza:
73%
Az, hogy valaki nem tud úszni, az nálam kizáró ok lenne, mert szeretem a vizet, a Duna mellett nőttem fel. A jogsi meg az autó hiánya is elgondolkoztatna, mert nekem van. De az, hogy műszaki analfabéta, az a teteje mindennek, mert műszaki végzettségem van.
szept. 8. 07:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!