Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg nők válaszaiérdekelnének, mennyire gáz manapság ha egy 25-30 éves férfinek nincs kocsija, és nem tud vezetni, illetőleg technikai analfabéta?
Nincs kocsim, max egy villanykörtét tudok becsavarni, és pl úszni sem tudok.
Viszont normális a testalkatom, edzek, van munkám, jóképűnek is mondanak, és intelligensnek is, diplomám nincs ugyan, de (örökségből) van lakásom is.
Mennyire hátrány ez az ismerkedésnél?
#3-as jól leírta amúgy! Röviden tömören ennyi. Nem gáz, csak kissé furcsa, de nem elítélendő NŐK (tényleg nők) esetében, és nem pedig NŐNEMŰ LÉNYEKRE gondolok itt.
(Férfi vagyok és nem, nem vagyok homoszexuális :D)
Én nem akarom, hogy JOBBAN értsen dolgokhoz, mint én, de nagyjából hasonló arányban, nem is kell pont ugyanazokhoz értenünk, de van pár dolog, amit alapnak gondolok és ha nem érti, akkor nem lesz vonzalom.
Illetve más, ha mondjuk azért nem tud visszaszerelni egy leesett konyhaszekrényajtót, mert még sosem volt ilyen gondja és fejből nem tudja, mit kell csinálni, ezzel nincsen gond, de ha mondjuk megnéz 1-2 videót és utána sem érti, amit látott, az már problémás.
Az intelligencia nem azt jelenti, hogy minden tudással a fejedben születtél, hanem hogy meg tudsz érteni dolgokat és tudod alkalmazni a látottakat, hallottakat, esetleg egyszerűbb dolgokra magadtól is rájössz.
Nekem is van olyan kollégám, akit szimpla beszélgetések alapján intelligensnek gondolnál, mert normálisan beszél, tud reagálni, kifejteni a véleményét, de néha amikor jön valaki munka közben, és mondja, hogy itt van ez a probléma de ezt meg azt kellene csinálni és akkor jó lesz, és arra ő meg néz üres tekintettel, hogy most ezt nem érti, néha azért elgondolkodok a szellemi képességein. :D Pláne, hogy nem mérnökök vagy agysebészek vagyunk, leginkább adminisztrációs jellegű dolgokról van szó és teljesen egyértelmű instrukciókat kapunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!