Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Főleg nők válaszaiérdekelnének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg nők válaszaiérdekelnének, mennyire gáz manapság ha egy 25-30 éves férfinek nincs kocsija, és nem tud vezetni, illetőleg technikai analfabéta?

Figyelt kérdés

Nincs kocsim, max egy villanykörtét tudok becsavarni, és pl úszni sem tudok.

Viszont normális a testalkatom, edzek, van munkám, jóképűnek is mondanak, és intelligensnek is, diplomám nincs ugyan, de (örökségből) van lakásom is.

Mennyire hátrány ez az ismerkedésnél?

szept. 8. 01:40
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
67%
?, nem, nem sztereotipiak alapjan lottem be, hanem az ismeretsegi korom alapjan illetve az alapjan, hogy korabban kikkel randiztam. Nekem vonzo, ha egy ferfi inkabb realos beallitottsagu, en humanos vagyok, igy megismerek egy masik fajta szemleletmodot. De latom, sikerult ezt is kifacsarni es neked tetszoen ertelmezni, en meg lettem a csunya, gonosz no. Nos, az a helyzet, hogy evek ota kapcsolatban vagyok, ugyhogy barmit is irsz, nem fogom telesirni a parnam ejszaka 🥲
szept. 8. 13:12
 32/56 anonim ***** válasza:
18%

Pfff

17 vállakozásotok van, jaj bocs VOLT.

18 a nyelvi szakokkal max a nyelvedet seggek nyalására tudnád használni egy nem túl népszerű onlyfanson.

19 ahogy egy nőtől sem várható el a kötelező főzès, egy férfinak sem kell szerelnie dolgokat, arra vannak a szakemberek.

26 lehet hogy undorító vagyok, de amit írok, attól függetlenül a realitást tükrözi, nem pedig a porcukrozott álvalóságot, ami léleksimogató, de attól még hamis.

27 sajnálom, ha magadra vetted, de ezek szerint nálad is elvárások a kérdésben említett dolgok, szóval nem, nem is sajnállak.

29 dehogy van egyenjogúság, te vagy az ékes példa rà, meg ez a 30 frusztrált női válasz.

30 Respect!!!

szept. 8. 13:20
 33/56 anonim ***** válasza:
79%

"Amúgy azt hozzáteszem hogy talán a főzésen kívűl a takarítás, vasalás mosás, teregetés (pláne a gépesítés miatt) gyakorlatilag egybites "női" feladatok, holott elméletileg emancipáció van, akkor a szerelési formulákat ami lényegesen összetettebb, miért a férfi tanulja meg?Hol az emancipàció?"

Igazából amúgy ez az ijesztő hozzáállás. Ha jól csinálod a takarítást, mosást, vasalást akkor bőven nem 1 bites feladatok. Vannak fiú lakótársaim, tudom miről beszélek... Ha összecsapod, akkor lehet megvan hamar, de olyan is lesz. Mondjuk zsíros marad az edény, kajalecsorgásos a szekrény és büdös a ruha.

Nem véletlen, hogy ezt a lányt is 30K követi, mert marhára nem mindegy, hogy hogyan takarítasz: [link]

Amúgy egy polcfelfúrás sem hinném, hogy egy diplomás művelet. Csak valahogy szexibben egy férfinak.

Amúgy meg mondd azt, hogy teszel ezekre a munkákra, csak valakinek akkor is el kell végeznie otthon. Szóval lehet az is, hogy sok pénzt keresel és mindenre tudsz szerelőt rittyenteni.

szept. 8. 13:21
 34/56 anonim ***** válasza:
88%

34folyt

És amúgy van jópár nő ismerősöm, akik amúgy tudnak szerelni is alap dolgokat, de ők pedig bőven elvárják, hogy a férfi se legyen egy piskóta.

szept. 8. 13:30
 35/56 anonim ***** válasza:
19%
Semennyire. Kivéve, ha olyan nőkkel ismerkedsz, akik autós családból jönnek, vagy nekik maguknak is van autójuk. A legfontosabb, a lakás már megvan. Amúgy meg csak diplomás fizetésből lehet fenntartani egy autót, tehát mivel ez nincs meg, felesleges is lenne autót venned, igazi pénzherdálás lenne. A technikai analfabétaság sosem érdekelt egy nőt sem.
szept. 8. 13:36
 36/56 anonim ***** válasza:
82%

32

Szerintem nem artana egy pszichologussal dolgozni azon, hogy miert van benned ennyi ellensegesseg, frusztracio es agresszio, mert el nem tudom kepzelni, hogy ezzela bicskanyitogato stilussal barmilyen ep emberi kapcsolatod lenne.

Koszonom az aggodalmad, de baromi jol megelek a nyelvszakos diplomambol (ritka nyelvbol szereztem), ugyhogy ez az onlyfanses beoltas sajnos most nem sikerult :(

szept. 8. 14:09
 37/56 anonim ***** válasza:
30%

Írod, hogy nem akarsz gyereket, akkor összeköltözős kapcsolatra ne számíts, csak mondom... Persze lehet, hogy nem is akarsz ilyet, elég az is, hogy jártok.

Miért? Mert a gyereket akaró nőknél nincs esélyed, ők nem fogják fecsérelni rád az idejüket, ha járnának is veled, az is csak átmeneti lesz, összeköltözni pedig biztosan nem fognak veled.

A gyerekes nők nagy részénél pedig ott a gyerek, szinte mindig a nővel él a kölyök, nem az apjával. Ha nem akarnak még újabb gyereket, akkor számukra jó lennél, csakhogy te nyilván nem költöznél össze más pulyájával, ami érthető, mondjuk.

Így csak a járás marad neked. De ha az is jó, akkor nincs gond.

szept. 8. 15:00
 38/56 anonim ***** válasza:
86%

Inkább a felfogásoddal van baj. Az egybites meg az ijesztő lámpás megjegyzéssel.

A többi az olyan tulajdonság, hogy a hozzád passzoló egyént úgysem fogja zavarni.

Pl. ha kevés a fizu, nem lesz gond, hogy tudsz - e vezetni, mert nem lesz mit. Szakembert, szomszédot lehet hívni. Úszás se érdekel mindenkit.

szept. 8. 15:27
 39/56 anonim ***** válasza:
76%
Akit megijesztenek a villogó lámpák, annak pszichológust javaslok, nem kapcsolatot. Nem muszáj Budapesten vezetni, én sem teszem általában, csak ha sok cuccom van, de olyan pár nem kell, aki indokolatlanul retteg dolgoktól, amik amúgy full természetesek és a leghülyébb debilnek is megy. (Olyan emberek vezetnek, akiket ismerek személyesen és azt nem nézném ki belőlük, hogy egy vajas kenyeret meg tudnak kenni segítség nélkül.)
szept. 8. 16:32
 40/56 anonim ***** válasza:
82%
#10 vagyok. Igazából nem azt várnám el, hogy fúrjon-faragjon, mindent megjavítson. Általában én is szívesebben hívok szakembert, mert a házilagos kivitelezés nem mindig éri meg. Az a fontos, hogy legyen fogalma ezekről a dolgokról, és kisebb hibákat el tudjon hárítani. Vannak vészhelyzetek, amikor rögtön cselekedni kell. Tavasszal elfagyott az egyik kerti elzáró, ömlött a víz, én magam oldottam meg, amíg nem jött a szerelő. Ha a férjem élne, ő csinálta volna meg. De vannak más dolgok is, új tévé, médiabox, számítógép, mobiltelefon beüzemelése. Ezeket tényleg magunknak kell megcsinálni.
szept. 8. 17:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!