Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Főleg nők válaszaiérdekelnének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg nők válaszaiérdekelnének, mennyire gáz manapság ha egy 25-30 éves férfinek nincs kocsija, és nem tud vezetni, illetőleg technikai analfabéta?

Figyelt kérdés

Nincs kocsim, max egy villanykörtét tudok becsavarni, és pl úszni sem tudok.

Viszont normális a testalkatom, edzek, van munkám, jóképűnek is mondanak, és intelligensnek is, diplomám nincs ugyan, de (örökségből) van lakásom is.

Mennyire hátrány ez az ismerkedésnél?

szept. 8. 01:40
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%
Csakis annyira gáz, amennyire te annak tartod. Amúgy az ilyen dolgok eltörpülnek olyan dolgok mellett, hogy vajon milyen a személyiséged. Az mindig többet nyom a latban.
szept. 9. 00:18
 52/56 anonim ***** válasza:
34%
Igen, lehet, hogy akár össze is költöznek veled a csajok, de csak amíg csaj korúak, ha már 26-27 évesek lesznek, keresnek mást, olyat, aki gyereket is akar. Így mindig új csajnál kell próbálkoznod néhány évente, elölről kezdeni mindent, mindent megint elmesélni magadról, egy idő után fárasztó és unalmas.
szept. 9. 01:37
 53/56 anonim ***** válasza:
74%
Nekem offos lenne, mert imádok utazni és nem akarnám egyedül végig vezetni. A kocsi hiánya önmagában nem, mert lehet együtt is venni, de a jogsi hiánya igen. A technikai skillek is jó ha vannak, mert nekem nincsenek, de nem kizáró ok. De a jogsi hiánya, ha nincs tervben sem hogy megcsinaljanak kizáró ok.
szept. 9. 08:49
 54/56 A kérdező kommentje:

53#

A tömegközlekedés snassz, a fene úgy egye meg a környezetvédelmet:P

szept. 9. 10:45
 55/56 anonim ***** válasza:
82%

A mindennapokban simán tömegközlekedek, Pesten ennek van értelme. De nem attól megy tönkre a föld, hogy nyáron körbe kocsikáznék egy görög szigetet. :D Valamint majd ha a MÁV vállalható szolgáltatást nyújt, majd akkor megyek azzal, addig marad a kocsi vidékre.

Egyébként évekig nyaraltam tömegközlekedve, amíg csóró egyetemista voltam, meg a párommal is úgy mentünk első pár nyaralasunkra, mielőtt kocsit vettünk. Annak is megvan a maga bája, de egy bizonyos kor után már nem akarok olyan kényelmetlenül nyaralni, mint 20 évesen.

szept. 9. 12:51
 56/56 anonim ***** válasza:
80%
Pesten én is tömegközlekedéssel járok, főleg metróval. Sőt, vidékre is szoktam menni távolsági busszal. Ennek ellenére fontosnak tartom az autót, már nehezen tudnék meglenni nélküle.
szept. 9. 13:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!