Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Főleg nők válaszaiérdekelnének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg nők válaszaiérdekelnének, mennyire gáz manapság ha egy 25-30 éves férfinek nincs kocsija, és nem tud vezetni, illetőleg technikai analfabéta?

Figyelt kérdés

Nincs kocsim, max egy villanykörtét tudok becsavarni, és pl úszni sem tudok.

Viszont normális a testalkatom, edzek, van munkám, jóképűnek is mondanak, és intelligensnek is, diplomám nincs ugyan, de (örökségből) van lakásom is.

Mennyire hátrány ez az ismerkedésnél?

szept. 8. 01:40
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
14%
Felre olvastam then, azt hittem, 11 es 17 ugyanaz.
szept. 8. 09:31
 22/56 anonim ***** válasza:
48%
A kommentemet ez esetben a 11-es valaszolonak szanom teljes egeszeben, 17-tol elnezest kerek.
szept. 8. 09:37
 23/56 anonim ***** válasza:
72%
Egy párkapcsolat, egy közös háztartás, az együttélés marhára nem arról szól, hogy jól nézünk ki, meg jó, sportos alakunk van, ez max egy ismerkedési szakaszra elég, utána off. Azért egy párkapcsolatban ne háruljon már minden kizárólag rám, itt most rohadtul nem a szakmunkák elvégzéséről van szó, hanem az alapdolgokról, pl tudjon ő is egy ikeás komódot összerakni, beállítani a routert, felinstallálni egy szoftvert, kicserélni egy porzsákot, elkészíteni egy adóbevallást, stb Volt ilyen bugyuta, lusta, életképtelen exem, soha többet. Senkinek sem leszek az anyja, a gyógypedagógusa, a menedzsere, a taxisa, és úszni is imádok. Az autó mondjuk irreleváns, úszni is meg lehet tanulni, a diploma sem fontos, ha egyébként művelt, tájékozott, intelligens. (Van férjem, gyerek aka "korcs" nincs, nem is lesz)
szept. 8. 09:42
 24/56 anonim ***** válasza:
47%
#23 Bocsánatkérés elfogadva, nem történt semmi, csak kicsit ideges lettem.
szept. 8. 09:42
 25/56 anonim ***** válasza:
64%
Ááhhh, #11, ritka undorító a megnyilvánulásod!
szept. 8. 10:01
 26/56 anonim ***** válasza:
66%
A kedves ##11-esnek még csak annyit, hogy "haszonleső amőba"-ként egyedül élek, mert a "fuser férjem" 6 éve meghalt.
szept. 8. 10:05
 27/56 anonim ***** válasza:
79%
#18 Szerintem a #11-es válaszoló nem nő, hanem egy tehetetlen, kétbalkezes, nőknél sikertelen férfi.
szept. 8. 10:19
 28/56 A kérdező kommentje:

"Illetve egy olyan ember, aki nem volt annyira motivalt, hogy elvegezzen egy olyan szakot, ami erdekli, az sosem fogja tudni megerteni vagy elfogadni, hogy en szeretek tanulni es idoben/penzben is sokat aldozok ra, hogy ezt megtehessem."

Igen csak ez nem mindenkinél térül meg, nagyon sok embert érdekel a politológia, meg a művészettörténet, mégsem végzi el, mert úgysem tud benne elhelyezkedni, vagy ha igen egy minimálbéres budget kategóriás mása lesz az alulfizetett kulturális intézményekben egy külföldihez képest...

Amúgy azt hozzáteszem hogy talán a főzésen kívűl a takarítás, vasalás mosás, teregetés (pláne a gépesítés miatt) gyakorlatilag egybites "női" feladatok, holott elméletileg emancipáció van, akkor a szerelési formulákat ami lényegesen összetettebb, miért a férfi tanulja meg?Hol az emancipàció?

Amúgy a kocsira visszatérve, én is fővárosi vagyok, nem akarok gyereket, és a több százezer kocsi cikázása meg a 10.000 lámpa villogása engem speciel megijeszt, lehet mucsaröcsögén megtanulnék vezetni jól is, de itt bele sem fognék...

szept. 8. 11:10
 29/56 anonim ***** válasza:
57%
A szuleim mindig mondtak, hogy szerezzek egy diplomat es egy szakmat is, hogy ha barmi van, vagy egyikbol vagy masikbol meg tudjak elni. Ezert elvegeztem egy olyan szakot, ami erdekelt, de nehez vele elhelyezkedni es megszereztem egy piackepes szakmat is. Ugyhogy nem gondolom, hogy ezt mas ne tudna megtenni. Az emberek tobbseget pedig nem a politologi, hanem a kozgadasag, mernokseg, IT szakok erdeklik (foleg a ferfiakat, nekem ok relevans, hetero nokent), es ezekbol pedig normalisan meg lehet elni.
szept. 8. 12:06
 30/56 A kérdező kommentje:

30#

Aha, tehát a férfiak érdeklődési körét is sztereotípiák alapján kell belőni, már értem hogy miért az a válaszod ami...

szept. 8. 12:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!