Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora hátrány ha kiderül randi közben, hogy a kiszemelt úr nem egy intellektuális nagyhatalom?
Nem érdekel a politika.
Nem vagyok művészlélek.
A műszaki beállítottság sem érdekel.
A helyesírás zavarna.
Ezek kozul engem is a helyesiras zavarna.
Politikaval Magyarorszagon csak a hulyek foglalkoznak, muveszetet nem kell mindenkinek ertenie es csodalnia, es en sem vagyok egy muszaki zseni.
Szoval ha ezeken tul van kozos temank es jol elvagyunk, semmi akadalya a dolognak.
"Ezeknek semmi köze az intellektushoz."
Megfordítom: nevezheti magát valaki intellektuálisnak úgy, hogy
. nem érti a közéleti dolgokat és nem is érdekli
. fogalma sincs a művészetekről
. totál analfabéta a technológiai dolgokban
. nem tud helyesen írni
Éppenséggel nevezheti, de én biztos, hogy nem fogom annak tekinteni.
Nekem a kifejtésben leírtak bizony hátrányt jelentenének. Helyesírás: pár elütés, kisebb hiba oké, mert senkinek nincs 100%-osan helyes helyesírása, de az baromi zavaró, ha brutálisan rosszul ír, és annyira nem képes, hogy egy szövegszerkesztőt végigküldjön az írásán. Illetve na, azért ha egy kicsit igényes arra, amit leír és egy picit tanul, akkor már nem lenne olyan gáz a helyzet, mert diszlexiával is, ha belefektet egy pici energiát az illető, már tud elfogadhatóan írni - tudom, mert van ilyen ismerősöm.
A többi: ha mindezekben nincs otthon, mégis miben van? Mi érdekli? Se művészet, gyanítom, kultúra sem, se technológia, se közélet, mi folyik a hazánkban... focit és Való Világot néz és zabál, ennyi?
Ezek közül a helyesírás lenne a kizáró tényező. Az mond el legtöbbet az emberről.
A többi meg...hát ezek nem, de talán más még érdekli.
“ A többi: ha mindezekben nincs otthon, mégis miben van? Mi érdekli? Se művészet, gyanítom, kultúra sem, se technológia, se közélet, mi folyik a hazánkban... focit és Való Világot néz és zabál, ennyi?”
Miert csak ezek vannak a vilagon? A felsoroltak kozul engem sem erdekel egy sem, megsem nezek valovilagot, meg zabalok ejjel-nappal.
Rengeteget tudomanyos-pszichológiai konyvet olvasok, lakberendezest tanulok, nyelveket tanulok, szeretek zenet hallgatni es zenelni (zongora/gitar), sportolok (egyedul es csapatban is), imadok fozni es sutni, mindig uj mas recepteket keszitek el, mostansag vegan eteleket leginkabb.
Szeretek filmeket es sorozatokat nezni ha epp olyan az idojaras es nincs mas dolgom.
Ezeken kivul a divatban dolgozom, igy munkamnol
Kifolyolag a divat is az erdeklodesem kozeppontjaban van.
Most meg estig sorolhatnam miket csinalok, ami nem
Politika/muveszet/technika, szoval nem ertem mi a problema azzal, akit pont ezek a temak nem erdekelnek.
De persze-persze, itt a gyakorin minden mas, elkepzelem, ahogy egy intellektualis hazaspar atlag esteje telik..
- Dragam! Megjottem!
- Szia! Hallottad?! Hallottad a legujabb hireket? A Gyurcsany indul a valasztasokon!
-igen igen!! Hihetetlen! Dragam, jut eszembe, ma este terveztuk kielemezni da Vinci kesei muveit, szoval jo lenne minel elobb neki kezdeni!
-oke oke! Csak elobb meg atszerelem a szamitogep belsolemezet, utana azonnal jovok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!