Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálkozzak más lányokkal is, ha a kiszemeltemmel még csak beszélgetünk?
Átlagos férfi vagyok, 50-50% vagy bejövök neki vagy nem. De sok lány van akikkel írogatok, van aki fiatal, idős, gyerekes stb. Viszont vagy egy csaj aki már 5 éve tetszik nekem, másik városban él és vele megpróbálnám komolyan is, de egy 9 éves kapcsolaton van túl. Mit tudom én mi játszódik lenne benne. Jól elbeszélgetünk de a távolság és a vírushelyzet miatt még nem tudtunk találkozni.
28 F
ugyanúgy csináld vele mint a többivel.
ha 1 itiszest csinálsz belőle és megérzi,akkor 90%ban bukni fogod.
semmi felelősség nem terhel téged azért,hogy őt az exe megcsalta,nem a te problémád.
én bele sem mennék vele ilyen témákba,mert esélyes hogy kijön az egész játszmából a lelki szemetes,meg az lcsb.
egy új esélyként,egy új reményként kell,hogy tekintsen rád,ilyen dolog után,nem pedig nyafi partnernek.
az meg hogy te reménykedsz,hogy összejön,sajna semmit nem jelent.
ez a te fejedben létezik,de nincs köztetek semmi.
dumálgatsz vele jelenleg és ennyi.
tehát alap,hogy amíg nem egyértelmű a dolog,addig másra is nyomulsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!