Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Főleg nők válaszaiérdekelnének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg nők válaszaiérdekelnének, mennyire gáz manapság ha egy 25-30 éves férfinek nincs kocsija, és nem tud vezetni, illetőleg technikai analfabéta?

Figyelt kérdés

Nincs kocsim, max egy villanykörtét tudok becsavarni, és pl úszni sem tudok.

Viszont normális a testalkatom, edzek, van munkám, jóképűnek is mondanak, és intelligensnek is, diplomám nincs ugyan, de (örökségből) van lakásom is.

Mennyire hátrány ez az ismerkedésnél?

szept. 8. 01:40
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
69%

Engem a diploma hianya es a “technikailag analfabeta” resz zavarna, mert szamomra nagyon imponalo, hogy a haz koruli ilyesfajta teendoket megtudja valaki csinalni es nem kell minden ilyenhez “mesterembert” hivni.

A diploma hianya azert, mert nekem is van, azota is tanulok, es tervezek meg legalabb 1-2-t csinalni, es habar az intelligencia szerintem sem diplomatol fugg, az olvasottsag es muveltseg nagyobb aranyban van jelen a diplomasok, mint pl a csak erettsegivel rendelkezok kozott es nekem fontos, hogy a masik abban is partner legyen. Illetve egy olyan ember, aki nem volt annyira motivalt, hogy elvegezzen egy olyan szakot, ami erdekli, az sosem fogja tudni megerteni vagy elfogadni, hogy en szeretek tanulni es idoben/penzben is sokat aldozok ra, hogy ezt megtehessem.

A kocsi, jogsi hianya nem zavar, Budapesten elek, nekem sincs egyik sem, igy nem is varom el.

szept. 8. 08:07
 12/56 anonim ***** válasza:
69%
Nálam az úszás hiánya nagyobb hátrány.
szept. 8. 08:11
 13/56 anonim ***** válasza:
66%
Hát nem a legvonzóbb. Arról nem írtál semmit, hogy mennyire vagy okos, művelt, tájékozott, milyen szaktudásod van. Nekem az fontos, hogy fel tudjak nézni valakire. Azért, mert örökölt egy lakást és dolgozik, még nem nézek fel rá.
szept. 8. 08:19
 14/56 anonim ***** válasza:
67%
Nem várok el semmi olyat, amit én sem tudok megcsinálni, tehát nem igazán hátrány.
szept. 8. 08:19
 15/56 anonim ***** válasza:
31%
Én imádok utazni, es gyereket is szeretnék, uh nalam ez kizáró ok. A lakás meg alap
szept. 8. 08:23
 16/56 anonim ***** válasza:
63%
#11 Nem büfészakom van, villanyt nem szerelek, de vizet és más dolgokat igen. Nincsenek korcsaim, egy sincs, nem kölkezek 1,5 évente, meg ritkábban sem. A férjemmel közös építőipari vállalkozásunk volt. Valami nagyon nagy bajod lehet, hogy a válaszom így kiborított. Nyugodj meg szépen.
szept. 8. 08:40
 17/56 anonim ***** válasza:
60%

Nem szeretem a gyerekeket, de mit kepzelsz magadrol, hogy barkit is korcsnak nevezz?

Az en olvasatomban nincs olyan, hogy bufeszak. Nyelvi szakot vegeztem, tolmacs vagyok, bolcsesz karra jartam. Sem fizetesben sem abban, hogy kevesebbet tanultam volna (az osszes ismerosomnel tobbet fektettem a tanulasba), ez nem nyilvanul meg.

Neked valami komoly problemad lehet, ha ilyen undoritoan es lenezoen beszelsz mindenkirol.

Gusztustalan, igenytelen, proli no vagy a stilusodat tekintve.

Engem nem boritott ki semmi, nem az a kommentelo vagyok, akinek hasonloan “kulturalt” modon reflektaltal a szavaira…

szept. 8. 08:52
 18/56 anonim ***** válasza:
62%
Ebben szerintem semmi olyan nincs, amit ne lehetne megtanulni. Mondjuk egy agysebésztől senki sem várja el, hogy még otthon szerelgessen, de egy átlag munkával szerintem elvárható, hogy a férfi ezt-azt meg tudjon javítani. Mint ahogy nekünk nőknek is, hogy egy ebédet meg tudjunk főzni, vagy takarítani. Ezek mindenképp imponáló dolgok. :)
szept. 8. 09:05
 19/56 anonim ***** válasza:
65%
#18 El kellett volna olvasni a #11-es választ, a korcsokat meg a büfészakot onnan idéztem. Nem nézek le senkit, ELTE-n végzett barátaim vannak, tanárok, jogászok. Mielőtt gusztustalan, igénytelen, proli nőnek neveztél, el kellett volna olvasni az előzményt. További szép napot neked is!
szept. 8. 09:18
 20/56 anonim ***** válasza:
16%
Ha jó kemény a f@x lesz igény bőven
szept. 8. 09:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!