Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lányok ti léteztek?
Figyelt kérdés
Visszagondoltam az elmúlt évre, körülbelül 8 lánnyal ismerkedtem ez idő alatt, olyan módon, hogy huzamosabb ideig beszélgettünk ,találkozgattunk stb. A 8ból 5 az kapásból nem tervezett semmiféle komolyabb dolgot fiatalok voltak,azóta sincsenek kapcsolatban. A bulizásnak élnek, mellette hobbiból tanulgatnak, eléggé komolytalanok, nekik úgy éreztem hogy a testi kontaktus az úgy elég is volt és jöhet a kövi, nem kötődtek hozzám ,még akkor sem ha sokat beszélgettünk. A maradék 3 lányból 2 az intelligens volt, tetszettek nekem ,de egyiknek volt vagy 5 exe (19 éves korban kicsit sok) a másik pedig végül engem utasított vissza, de neki is voltak fura megnyilvánulásai. Az utolsó a sorban pedig tök rendes volt, mindaddig míg ki nem derült hogy az exével irogat folyton és én csak egyféle stabil támasz voltam, akinek mindig tudott irni amikor épp rossz kedve volt. Itt én szüntettem meg a kapcsolatot. 1 éve nincs baràtnőm ,azóta ilyen dolgok történtek velem ,nem valami fényes statisztika.jan. 4. 18:04
21/25 anonim válasza:
Nagyon kevesen vannak normális nők, a 99 százalék az instamodell chad utàn fut, akinek egy èjszakára volt jó, de azért a nő folyton azon lóg messengeren/instàn, meg arról beszèl mindenkinek. Felületesek, aztán megy a rinya, nincs normális pasi brühühü.
22/25 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Igen, csak nem tudjátok értékelni őket, mint ahogy ezt ez a kérdés is mutattja
23/25 anonim válasza:
Ne általánosíts a férfiakra! Az a kérdező nem több, mint szimpla provokáció, és átlátszó trollkodás. Azt hittem azért 4 és fél pipával jobban képben vannak itt emberek, hogy mi folyik sokszor. De úgy tűnik egyeseket ennyire elvakítanak a sérelmeik, a kétségbeesés, vagy épp a gyűlölet.
A legtöbb férfi köszönőviszonyban sincs az ottani kérdezővel.
24/25 anonim válasza:
Pont, hogy de…a legtöbb faszi ilyen.
25/25 A kérdező kommentje:
#24 elég rossz körökben mozogsz akkor.
tegnapelőtt 20:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!