Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lányok ti léteztek?
Igen. De ilyen "beszélgettünk, találkozgattunk, stb" emberek nincsenek a radaromon.
Egy év alatt volt ez a 8 lány?
Normális férfiak ti léteztek?
Ez épp ugyanolyan…..
A lànyok/nők is járnak ám rosszul. Nem csak ti….tudom nehéz felfogni.
Általában mindig azok szívnak akik hosszútávú komoly kapcsolatot akarnak.
Mert ha a másik fél csak szórakozni akar rgy kicsit azt nehéz kiszűrni.
#4 hát "sajnos" én egyértelműen hosszútávút keresek, semmi élvezetem nincs ezekben az értelmetlen rövid storykban, sőt inkább rosszul esnek. Az emberek meg egyre inkább a pörgős élvezetek felé hajlanak.
A barátaim is ezen az állásponton vannak, egyik pillanatban még oda van érte a lány ,aztán hirtelen jön a másik csávó/ ráun/ már mégsem tetszik neki a helyzet. Azok az ismerőseim akik meg a rövid kalandokban élvezkednek ,sokkal boldogabbak ilyen téren. Meglett a csaj, jöhet a következő. Csak az a baj hogy semmit nem fejlődik az ember ezekből, semmivel nem lesz előrébb az életében.
#9 ha jól gondolom te nő vagy.
Mi az ami miatt úgy érzed, hogy kevésbé vesznek észre ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!