Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális lányok ti léteztek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális lányok ti léteztek?

Figyelt kérdés
Visszagondoltam az elmúlt évre, körülbelül 8 lánnyal ismerkedtem ez idő alatt, olyan módon, hogy huzamosabb ideig beszélgettünk ,találkozgattunk stb. A 8ból 5 az kapásból nem tervezett semmiféle komolyabb dolgot fiatalok voltak,azóta sincsenek kapcsolatban. A bulizásnak élnek, mellette hobbiból tanulgatnak, eléggé komolytalanok, nekik úgy éreztem hogy a testi kontaktus az úgy elég is volt és jöhet a kövi, nem kötődtek hozzám ,még akkor sem ha sokat beszélgettünk. A maradék 3 lányból 2 az intelligens volt, tetszettek nekem ,de egyiknek volt vagy 5 exe (19 éves korban kicsit sok) a másik pedig végül engem utasított vissza, de neki is voltak fura megnyilvánulásai. Az utolsó a sorban pedig tök rendes volt, mindaddig míg ki nem derült hogy az exével irogat folyton és én csak egyféle stabil támasz voltam, akinek mindig tudott irni amikor épp rossz kedve volt. Itt én szüntettem meg a kapcsolatot. 1 éve nincs baràtnőm ,azóta ilyen dolgok történtek velem ,nem valami fényes statisztika.
tegnapelőtt 18:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
72%

Igen. De ilyen "beszélgettünk, találkozgattunk, stb" emberek nincsenek a radaromon.

Egy év alatt volt ez a 8 lány?

tegnapelőtt 18:12
 2/23 anonim ***** válasza:
74%

Normális férfiak ti léteztek?

Ez épp ugyanolyan…..

A lànyok/nők is járnak ám rosszul. Nem csak ti….tudom nehéz felfogni.

tegnapelőtt 18:17
 3/23 A kérdező kommentje:
#1 beszélgetés és találkozás nélkül mégis hogy lehet akkor ismerkedni?
tegnapelőtt 18:18
 4/23 anonim ***** válasza:
61%

Általában mindig azok szívnak akik hosszútávú komoly kapcsolatot akarnak.

Mert ha a másik fél csak szórakozni akar rgy kicsit azt nehéz kiszűrni.

tegnapelőtt 18:26
 5/23 A kérdező kommentje:

#4 hát "sajnos" én egyértelműen hosszútávút keresek, semmi élvezetem nincs ezekben az értelmetlen rövid storykban, sőt inkább rosszul esnek. Az emberek meg egyre inkább a pörgős élvezetek felé hajlanak.

A barátaim is ezen az állásponton vannak, egyik pillanatban még oda van érte a lány ,aztán hirtelen jön a másik csávó/ ráun/ már mégsem tetszik neki a helyzet. Azok az ismerőseim akik meg a rövid kalandokban élvezkednek ,sokkal boldogabbak ilyen téren. Meglett a csaj, jöhet a következő. Csak az a baj hogy semmit nem fejlődik az ember ezekből, semmivel nem lesz előrébb az életében.

tegnapelőtt 18:44
 6/23 anonim ***** válasza:
87%
Mennek a választörlések rendesen. Éljen a szólásszabadság ! 🤫
tegnapelőtt 18:48
 7/23 anonim ***** válasza:
61%

Rossz helyre írtam, bocsi #6

😋

tegnapelőtt 18:51
 8/23 anonim ***** válasza:
68%

Nem léteznek.

Szívesen.

tegnapelőtt 18:56
 9/23 anonim ***** válasza:
68%
8-as de léteznek, csak talán nem a legp*csásabban néznek ki, nem szupermodellek, ja hogy így felejtős….
tegnapelőtt 18:57
 10/23 anonim ***** válasza:
14%

#9 ha jól gondolom te nő vagy.

Mi az ami miatt úgy érzed, hogy kevésbé vesznek észre ?

tegnapelőtt 19:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!