Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lányok ti léteztek?
Amik miatt kaptam negatívat a következő:
Nem vagyok elég magas (167 cm)
Nem vagyok elég vékony( 55 kg vagyok) illetve S a méretem.
Nincs nagy mellem. Nagyon sokszor az utcán beszóltak nekem, hogy mi van leány otthon hagytad a melled és hasonlóak. Csináltassam meg.
Miért nem sminkelsz? Miért nem viselkedsz kicsit merészebben, picsásabban? Legyél màr flegmább az annyira szexi. Az aranyos, kedves lányok olyan undik….fuj.
Hordjàl divatosabb ruhákat( értsd tucat ruhákat) legyen kint a melled.
Miért nincs műkörmöd?? Olyan kiábrándító ha egy nő ennyire nem ad magára. Miért nem szőkíted ki a hajad???
Igaz már változtam elég sokat.
Van műkörmöm, sminkelem magam, mű mell. Járok edzeni, elég vékony vagyok.
Elég jó ruháim vannak….zara, mango, dior, chanel ezeket megengedhetem magamnak( a saját pénzemből, nem nem vagyok k*rva)
Flegmább lettem…amit kihoztak belőlem. Most meg kellenék, ja de már egy bizonyos körön belül nem kellenek a ferfiak.
Amit írtam a saját tapasztalataim alapján írtam…és amit látok. Hogy az átlagos lányok nem kellenek, hiába írják azt a férfiak hogy ők azt akarnak valahogy nem úgy jött le. Félreértés ne essék nem állítom azt, hogy nincs normális férfi!!! És ahogy látom, a nők is elég debilek tudnak lenni.
#11 a hangosabb kicsit egyszerűbb gondolkodású férfiak ilyenek maximum amit te írsz. Sokkal szivesebben vagyok egy " átlagos" lánnyal mintsem egy olyan nővel akin a kiló smink már ébredés után 5 perccel fent van.
A magasság/ súly amit irtál az teljesen jó.
Tudsz nekem mutatni egy képet olyan nőről aki szerinted átlagos és nem kellene a ferfiaknak ?
Azzal egyetértek hogy a férfiak viselkedésén sem ártana változtatni ,mivel kereslet-kínálat.
#11 Mindenki a vonzó nőket akarja, és szerintem ez így normális is. Akármilyen jó indulatú férfinek tartom magam, nekem is jobban bejön ha valaki nőies. Amit te írtál hogy "picsásan" kell öltözködni az hülyeség, anélkül is ki lehet mutatni azt hogy nő vagy. A testi adottságokon pedig lehet javítani, fogyás, hízás, edzés. Nem kell egyből mellplasztika.
"Normális férfiak ti léteztek?"
Jó, figyu, manapság a "normális pasinak" úgy nagyjából legyen kulcsra kész egzisztenciája, amibe csak bele kell ülni. Ez azért annyira nem egyszerű.
"#1 beszélgetés és találkozás nélkül mégis hogy lehet akkor ismerkedni?"
És ezek online társkeresőn történnek?
Nekem sok ez a 8. Életemben nem volt ennyi férfi, akivel el tudtam volna képzelni valamit. (Csak normális kapcsolatban gondolkozom, nem egyéjszakásokban.) Red flag, hogy ennyire bárki kell.
De én sokszor megkaptam, hogy nem vagyok normális, szóval nem is engem keresel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!