Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők ti megcsókolnàtok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti megcsókolnàtok olyan pasit akinek tömöttek a fogai maga a fogsor kicsit szabàlytalan és 3 hiànyzik is? Viszont meg van csinàlva csupán el vannak kopva kellene korona de ezenkìvúl nincs gond?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 17:29
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Szóval ez zavar téged. Engem is zavarna. Adj neki arcrapuszit vagy máshova, és kérd meg, hogy csináltassa meg teljesen szépre.
tegnapelőtt 17:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csináltasd meg.
tegnapelőtt 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Te megcsókolnál egy ilyen fogazatú nőt? Tetesd rendbe a fogaid, táplálkozz normálisan, és sajátítsd el a helyes fogápolást. Ezekből egyedül a szabálytalan fogsor az, amiről nem tehet valaki, de az is kezelhető fogszabályozással, a romlott, kilyukadó, kipotyogó fogak azonban mindig az elhanyagolt szájhigiéné, és az egészségtelen táplálkozás következményei. (Fehérje, kollagén, C és D vitamin hiány, rostszegény) Hanyagold a cukrokat, az édességeket is.
tegnapelőtt 18:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy el vannak kopva? Nekem ez üti azt, hogy meg van csináltatva.
tegnapelőtt 19:12
 5/10 anonim ***** válasza:
37%

Most akkor mi van megcsináltatva, ha 3 hiányzik?? Akkor nincs megcsináltatva. Igénytelen, mert ennyi fogad elvesztett, és látszik, hogy csóró mert meg se csináltatja. Azt meg én nem is értem, mi az, hogy el vannak kopva. Szerintem szedje össze magát és legyen igényesebb.

Taszító, nem érdekelne ilyen pasi.

tegnapelőtt 19:50
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
Engem nem zavarna. Nekem is három hiányzik, csak ha szélesen mosolygok, akkor látszik. De nem érdekel, nem fogok azért egy milliót fizetni, csak hogy ne legyek foghíjas. Ezer fontosabb helye van annak a pénznek. És nem is vet fel a pénz. Azonkívül az ép vagy betömött fogaim sem fehérek, hanem sárgák, szóval egy szavam se lehet más fogsorára, ha be vannak tömve a lyukak.
tegnapelőtt 20:02
 7/10 A kérdező kommentje:
6 kb ilyen a helyzetem
tegnapelőtt 20:54
 8/10 anonim ***** válasza:
56%
Nem.
tegnapelőtt 21:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Hol vannak a hiányzó fogak? Elöl vagy hátul?
tegnapelőtt 22:11
 10/10 anonim ***** válasza:
3 Nem egészen. Tavaly tömték az első fogam és teljesen kiakadtam ezen. A fogorvos azzal vigasztalt, hogy az én koromra az átlag már a 2-3. fogát tömeti. 30 fölött voltam az első tömésnél is. Illetve a bölcsességfogaim kellet kihúzni, mert nem volt hely nekik.
tegnap 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!