Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hiányzó férfi fogsor az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzó férfi fogsor az instant elutasítás?

Figyelt kérdés

30-40 es korosztályban ha a férfinek van 4 db hiányzó foga (oldalt - hátul) az kizáró tényező?

Pl ha gyerekként félt a fog fúrástól és ezért kihúzatta ezeket a fogait a tömés helyett. És most 30+ évesen meg annyira drága a pótlás / meg minden fogászati kezeles > hogy nem foglalkozik vele? A fogai elől hiánytalanok es viszonylag fehérek. Anélkül hogy járna fogkő leszedésre (bár 7 éve le volt szedve neki 1x).

Ez nőknél igénytelen férfi ? Plusz a haját magának nyírja rövidre géppel. Mert annyira szegény hogy fodrászhoz se jár.

2023. dec. 30. 10:23
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
84%
Igénytelen.
2023. dec. 30. 10:25
 2/44 anonim ***** válasza:
10%
Kérdező, csak 1-2 milla mindent megcsináltatni. Az nem is pénz, itt gyakorin. Van aki le se hajol ennyiért, zsebpénz az.
2023. dec. 30. 10:30
 3/44 anonim ***** válasza:
96%
Dehogy, minden vágyam egy fogatlan, ruppótlan férfi. Egyébként nem egészséges, hogy négy fogad is hiányzik. Az egész fogsorod deformálódik tőle folyamatosan.
2023. dec. 30. 10:30
 4/44 A kérdező kommentje:
Én megértem hogy csórónak számít akinek nincsenek milliói erre. Amúgy szerintem én a jobb adottságú emberek közé tartozom. 36 év alatt 4 db fogammal volt baj. 3 nővérem van, a legszebbnek is 8 fogával volt baj és csak 41 éves! És ő évente járt fogorvoshoz.
2023. dec. 30. 10:34
 5/44 anonim ***** válasza:
100%

Nőként 23 éves koromra már kettőt kihúztak (főleg mert nagyon göcsörtösek az őrlőim gyökerei, nem lehet emiatt rendesen gyökérkezelni), a mázlim hogy benőtt helyükre a bölcsességfogam. Az egész családomban 30 felett már jó pár mű fog volt, pedig énekesünk is van hófehér fogakkal és nagy szájhigiéniával. Ez genetika is tud lenni.

Viszont pótoltatni el kéne kezdeni, a baj hogy ha nincs nyomás az állkapocsodban a fogadtól ahogy eszel, elkezd majd elsorvadni a csontod. Nem olcsó, de ebbe igazán megéri fektetni, esetleg olyan magán egészségbiztosítást kötni ami fedezheti.

2023. dec. 30. 10:37
 6/44 anonim ***** válasza:
95%
Egyesével is meg lehet csinálni, nem kell egyszerre mind a négyet. Kb egy év alatt le tudnád tudni, ha 1 fogra félre tudnál rakni 2-3 hónap alatt. De nem ezért számítasz csórónak, hanem mert azt írod, hogy fodrászra sincs pénzed, mikor a férfi hajvágás alig kerül valamibe. (Persze nem kötelező menni, ha neked otthon is jó, de attól még leírtad, hogy nem is futja rá.)
2023. dec. 30. 10:38
 7/44 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy 120 körül van most egy fog pótlása ahogy látom, 4 pótlása így fél, mintsem több millió. Szépen lassan egyenként megcsinálni nem vállalhatatlan összeg, heti egyszer elmegy az ember plusz munkázni, beugrani, fusizni és meg se kell törnie magát.
2023. dec. 30. 10:38
 8/44 anonim ***** válasza:
95%

Bocs, de akinek a saját testére sincs pénze, azzal nincs mit kezdenem.

A másik, hogy nem kell megvárni, amíg 4 fogad kirohad, és akkor nem 2 millióba fog kerülni.

2023. dec. 30. 10:39
 9/44 anonim ***** válasza:
100%

Évente többször kéne fogorvoshoz járni. Egy csomó betegség kialakulhat rossz fogak miatt. Ráadásul ha egyetlen egy rossz baromira tud fájni, komplikációk léphetnek fel. Ha nem mosod rendszeresen büdös a szád. Hátul még nem olyan gáz, de mint írták előttem a hiányzó fog eldeformálja a fogsort és tönkreteszi a mellette lévőket.

Kezdj el foglalkozni velük a saját egészséged érdekében, ez egy jó tanács. Rá fogsz fizetni piszkosul.

Múltkor mesélte a kolléga, hogy az ő egyik ismerőse nem igazán törődött velük, begyulladt az egész "ínje" tőle és 6 db fogat kellett kiszedni!!!

Nagyon nagy felelőtlenség nem törődni a fogaiddal!

2023. dec. 30. 10:41
 10/44 A kérdező kommentje:

Jelenleg olyan problemaim vannak hogy télen vagyok fűtés nélkül. 3 gázkonvektor kellene cserélni. Haldoklik a Bojler is. Keresek 300 ezret de kellene 1,5 millió csak hirtelen a lakásra. Szóval ha csak 500 kellene a fog pótlásra …. Nekem az is lehetetlen.

8>

Az összes fogammal gyerekként volt probléma 14-18 évesen. Ja nem , 1 el 27 évesen. Azóta semmi nem volt. Mosom ezerrel de fogaszatra nincs pénzem. Az ingyenes tb alapú szolgáltatással meg gondolom ki lehetne törölni. Az régen is borzalmas volt.

2023. dec. 30. 10:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!