Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hiányzó férfi fogsor az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzó férfi fogsor az instant elutasítás?

Figyelt kérdés

30-40 es korosztályban ha a férfinek van 4 db hiányzó foga (oldalt - hátul) az kizáró tényező?

Pl ha gyerekként félt a fog fúrástól és ezért kihúzatta ezeket a fogait a tömés helyett. És most 30+ évesen meg annyira drága a pótlás / meg minden fogászati kezeles > hogy nem foglalkozik vele? A fogai elől hiánytalanok es viszonylag fehérek. Anélkül hogy járna fogkő leszedésre (bár 7 éve le volt szedve neki 1x).

Ez nőknél igénytelen férfi ? Plusz a haját magának nyírja rövidre géppel. Mert annyira szegény hogy fodrászhoz se jár.

2023. dec. 30. 10:23
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
91%

30

Én aztán biztos nem.

És adhatja itt akármennyi férfi az elfogadó, jótét lelket, én akkor is pillanatok alatt kukáznék ki egy ilyen férfit. Ez van.

2023. dec. 30. 13:11
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
28# mindenhol a nyelvtudás szintjét nézik, a kutyát nem érdekli, hogy te hol, milyen módszerrel tanultad az adott nyelvet. Amikor meg valamiért kötelező a nyelvvizsga, vagy valamilyen pluszt jelent, simán bejelentkezel a vizsgára, és kész, ez sincs semmiféle kötelező tanfolyamokhoz kötve. Tanfolyam meg nem csak diploma lehet, van egy csomó szakma/egyéb képesítés is.
2023. dec. 30. 13:15
 33/44 anonim ***** válasza:
0%
Tudom,ti nők ilyenek vagytok,a férfi mindent elnéz,sokesetbe a férfi fizeti a nő fogsorát amig az otthon mereszti a valagát
2023. dec. 30. 13:15
 34/44 A kérdező kommentje:
Elfogadom a kritikát. Szomorúan olvasom hogy Josef Mengele nem döntött ennyire keményen az emberek élete fölött, mint jelenleg a nők. Tényleg normális rendes ferfiak ha nem tökéletesek stb akkor rohadjanak meg egyedül. 😐
2023. dec. 30. 13:22
 35/44 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező látod,ilyenek a nők,meg cselédnek álitják be magukat ha megkell otthon csinálják a házimunkát amig a ficko dolgozik
2023. dec. 30. 13:23
 36/44 anonim ***** válasza:
97%

Ahhhham...

Látom, az kb figyelmet sem érdemel, ha valaki a problémádra nyújt megoldást. Meg se kellett volna lepődnöm, ez a kérdés is csak a szokásos vergődés, nem valódi segítségkérés.

2023. dec. 30. 13:34
 37/44 anonim ***** válasza:
96%

Várható volt, hogy az incelek is előbb-utóbb megjelennek…. Nőként írom, hogy nőnél ugyanúgy probléma az igencsak hiányos fogsor, illetve, ha szinte éhezik.

„Tényleg normális rendes ferfiak ha nem tökéletesek stb akkor rohadjanak meg egyedül.”

Többen amúgy kulturált, és segítő szándékból írtunk, de neked nem apró hiányosságaid vannak…

2023. dec. 30. 13:35
 38/44 anonim ***** válasza:
95%
34# talán nem picsognod kellene, meg magadat sajnálgatni, hanem megmozdulni, és tenni valamit. Normális, rendes férfi te? Na ne röhögtess. Nem másokra kellene tolni a felelősséget, hanem felnőttként viselkedni. Nem a nők, a marslakók, a sarki tulipán tehet arról, hogy nem akarsz tanulni, változtatni, ápolatlan, igénytelen, lusta vagy, meg nem tudsz bánni a pénzzel, hanem egyedül te.
2023. dec. 30. 13:40
 39/44 anonim ***** válasza:
92%

"a férfi mindent elnéz,sokesetbe a férfi fizeti a nő fogsorát amig az otthon mereszti a valagát"

Ugyanannyit keresek, mint a párom, és pont ugyanannyit meresztem a valagam, mint ő. A saját fogaim (nekem fogszabályzás kellett, az sem olcsó) magamnak fizettem.

Nem érdekel, hogy hány férfi és mit néz el a nőjének, akkor se fog kelleni fogatlan pasi soha az életben.

"Josef Mengele nem döntött ennyire keményen az emberek élete fölött, mint jelenleg a nők. "

Te miről beszélsz? Ugye nem arra gondolsz, hogy azzal döntünk az életed fölött, hogy nem jövünk veled össze? :D

Azzal a saját életünk felett döntünk.

2023. dec. 30. 13:54
 40/44 A kérdező kommentje:

Minden ftnak meg van a helye. Nem gondoltátok komolyan hogy most itt gyakorin részletesen leírom hogy mire költők.

Tessék röviden : lakhatás, számlák , étel , állatok és a háztartásba kötelező dolgok.

Szórakozás nulla, hülyeség nulla , szenvedélybetegség nincs.

10 éve ugyanott dolgozom. Mivel semmi tartalékom és segítségem nincsen !! Ezért másik munkahelyre csak akkor mennék ha kapnék egy olyan ajánlatot ami megéri. Vagyis a jelenlegi 300 nettó helyett már lenne 400 akkor váltanék. Másképp nem. Nyelvérzékem borzalmas volt. Angolbol a szerencsém múlt a vizsgàm. De 3 önálló mondatot nem tudok helyesen elmondani. Miért erőltessek olyat ami nem ment már fiatalon se? A családi helyzet miatt kellett érettségi után dolgozni mennem. De én őszinte ember vagyok! Az iskola nekem szenvedés volt. Mindig azt éreztem mikor reggel 7 től 18 ig bent kellett lenni hogy az iskola elrabolja az életem. Amit pl a zenének szentelt időm lehetett volna (ami igazán foglalkoztatott). Miért mennèk akkor 36 évesen vissza munka mellett tanulni, úgy hogy ne érezzem kínzásnak mint fiatal felnőttként éreztem?

A világból kitudnék szaladni ha azt mondjàk lusta az aki nem akar unatkozni a tanulással. Ha sirásó lennék akkor 10 másik helyett kiásnám a részüket plusz pénzért. Azaz a lustaságnak semmi jele nem áll fent. Azzal nem akarok foglakozni ami untat és mint a tanulás.

2023. dec. 30. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!