Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen az a fogsor, ami még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az a fogsor, ami még elmegy, és milyen az, amelyik már nem?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi, mi az ami még elmegy. Nem túlzottan vonzó, de még nem dobnál el egy kapcsolatot emiatt, és mi az, ami már visszataszító.

Nekem kb ilyenek:

[link]

Rendszeresen mosom 2szer egy nap, de van ami már genetikán múlik. Nekem nagyon fehér bőröm van, ami rásegít. Nem cigizek, nem kávézok, nem iszom cukros üdítőket. Mégis ilyen. Tudom, most nagyon divat ez a természetellenesen mű fehér mosoly, de nem mindenkinek van erre pénze. :D

2021. febr. 27. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem is rossz ez.

Csak akkor lenne undorito, ha nagyon ossze vissza allnak a fogai, vagy apolatlan (fogkoves, lyukas, fekete, stb)

2021. febr. 27. 14:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Fogkő leszedés TB-re is van.
2021. febr. 27. 14:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy teljesen korrekt fogsor, sőt! Kicsit sárgább, de nem durván és abszolút rendben van, ahogy áll!
2021. febr. 27. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs vele!
2021. febr. 27. 14:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is ilyen. Nem tudom, mitől ilyen a színe, mert sosem cigiztem. De szerintem nálam ez a csont szín, azon hogy segítene a fehérítés? Otthonit csináltam már, egy nagyon halvány árnyalattal lett jobb, de százezreket nem költök rá, mert gyerekkorom óta ilyen sárga, nem hiszem, hogy ezen segít bármi is. Amúgy szerintem annyira nem zavaró, csókolt már meg olyan férfi, aki után egy fél ország vágyakozik.
2021. febr. 27. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:
A linket nem tudom megnyitni, azt írja karbantartás alatt az oldal, szóval csak leírom, hogy nekem mi az ami még belefér. Ha kissé csálé és nem hófehér, szerintem azzal semmi gond, nem mindenki születik szerencsésnek ilyen téren. Fehérítés nélkül az enyém is sárgásabb árnyalatú lenne, pedig sem kólát, sem kávét nem iszom, teát is csak ritkán - és állítólag ugye ezek színezik el főként. Ami számomra már nem fér bele, az a láthatóan igénytelen: teljesen össze-vissza álló, lyukas, esetleg rohadó, láthatóan mosatlan. Szóval az, ami ellen tehetne amúgy, csak nem tesz semmit az illető.
2021. febr. 27. 15:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálam fontos, hogy legyen fehér, ápolt, karban tartott és semmiképp se csálé.
2021. febr. 27. 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:

A fog alapszíne sárgás, tört fehér, akár szürkés. A vakító fehér fogsor ne mtermészetes.

Szerintem az a lényeg, hogy az ember foglalkozzon vele. Nekem nem túl jók a fogaim, de járok fogorvoshoz és nem hagyom, hogy nagyon nagy baj legyen, elég sok pénzt otthagytam már az orvosoknál.

Szerintem azzal semmi baj nincs ha valakinek genetikai örökség miatt rosszak a fogai, csak kezelje őket és legyen igényes e téren.

2021. febr. 27. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!