Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nagyon nagy hátrány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nagyon nagy hátrány egy ilyen fogsor?

Figyelt kérdés

A fogsorom teljesen rendezett, kivéve 2 helyen, ami pont elöl van és mindenki látja. A két felső elülső fogam között van egy kis hézag, viszont az egyik felső oldalsó metszőfogam hiányzik, mert genetikailag nem fejlődött ki a gyökere. A tejfogam megvolt, de maradó már nem nőtt utána. Fogröntgenen megállapították, hogy nem látható gyökér ott. Egyébként a tejfogaim nagyon szépek voltak anno. Most a többi is rendben van, csak pont ezen a két kis helyen van gáz, amit mindenki lát...

Anno konzultáltam erről magánfogorvossal, ő fogimplantátumot javasolt, de elég drága, valahol 200 ezer forint környékén van, és nem garantált, hogy nem lökné-e ki a szervezetem.

2020. jún. 8. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem gáz. A fogrés kifejezetten egészséges, ha nem érnek össze a fogak sokkal kevésbé szuvasodnak. Láttam már olyan fogsort, ami azért volt hiányos mert nem voltak maradandó fogcsírák, úgyhogy én a hiányzó fog miatt sem ítélkeznék.

De gondolom téged zavar. Hídon nem gondolkoztál? Az se olcsó, és kicsit ijesztő hogy 2 egészséges fogat le kell csiszolni és úgy rakják fel, de lehet megérné.

2020. jún. 8. 17:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Még nem gondolkodtam hídon, mivel ezt a lehetőséget még nem hozta fel a fogorvosom, de utánanézek.
2020. jún. 8. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem meg nőként kissé előre áll a fogam. Mehetek fogszabályzásra, több százezrekért, mivel a férfiak se fogadják el a legkisebb hibát se. Még a 200 ezer nem is tűnik olyan soknak, az enyém drágább lesz.
2020. jún. 8. 19:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem ezt a 200-at majdnem 10 éve mondták, nem tudom most mennyi, valszeg drágult már az infláció miatt. A fogszabályzásban nincs olyan mód, amit meg tudsz csináltatni TB-re?
2020. jún. 8. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
29 évesen tbre? :)
2020. jún. 8. 20:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Oh, értem :)
2020. jún. 8. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!