Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nagyon nagy hátrány egy ilyen fogsor?
A fogsorom teljesen rendezett, kivéve 2 helyen, ami pont elöl van és mindenki látja. A két felső elülső fogam között van egy kis hézag, viszont az egyik felső oldalsó metszőfogam hiányzik, mert genetikailag nem fejlődött ki a gyökere. A tejfogam megvolt, de maradó már nem nőtt utána. Fogröntgenen megállapították, hogy nem látható gyökér ott. Egyébként a tejfogaim nagyon szépek voltak anno. Most a többi is rendben van, csak pont ezen a két kis helyen van gáz, amit mindenki lát...
Anno konzultáltam erről magánfogorvossal, ő fogimplantátumot javasolt, de elég drága, valahol 200 ezer forint környékén van, és nem garantált, hogy nem lökné-e ki a szervezetem.
Szerintem ez nem gáz. A fogrés kifejezetten egészséges, ha nem érnek össze a fogak sokkal kevésbé szuvasodnak. Láttam már olyan fogsort, ami azért volt hiányos mert nem voltak maradandó fogcsírák, úgyhogy én a hiányzó fog miatt sem ítélkeznék.
De gondolom téged zavar. Hídon nem gondolkoztál? Az se olcsó, és kicsit ijesztő hogy 2 egészséges fogat le kell csiszolni és úgy rakják fel, de lehet megérné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!