Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az hátrány nálatok, ha valaki nagyon lassú?
Figyelt kérdés
Mármint nem gondolkodásban,csak tettekben, mindent olyan nehézkesen csinál meg,kicsit kényelmes,és úgy megalszik a tej a szájában.:D Amúgy minden rendben van,magabiztos,jóképű,sikeres fiatalember vagyok,csak szeretem mindig a könnyebb utat választani. Lustaság,fél egészség.2012. szept. 27. 16:11
1/7 anonim válasza:
Ez nőtől függ szerintem. Én pl. ilyen tűzről pattant, temperamentumos alkat vagyok, és kb. az ablakon ugranék ki egy olyan pasitól, mint te.:D De aki hasonló hozzád, kényelmesebb, lassabb típus, annak simán bejöhet.
2/7 anonim válasza:
Nem olyan hatalmas probléma :)
De biztos kiakadnék rád néhanapján :D
22/L
3/7 A kérdező kommentje:
:D Igen,sokan kiakadnak rám ezért,még ha szeretnek is.
2012. szept. 27. 16:16
4/7 anonim válasza:
Én is elég kényelmes típus vagyok,és nagyon lusta, utálok veszekedni,meg kerülöm a konfliktusokat, egy hasonlóan lusta pasi mellett pont jól érezném magam,nem zavarna,nem szólnék be neki ezért,már ha tényleg sikeres és jóképű.:$ 21/N
5/7 anonim válasza:
Pont az ellentétem vagy. Velem az a baj, hogy mindent rögtön akarok, gyorsan stb stb, néha napján a környezetemben sem tudom elviselni a lassúságot, de nem csinálok belőle nagy ügyet:D
6/7 anonim válasza:
Ez csak annyit jelent, hogy nem vagy ideges alkat. Semmi gond.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó , barátnők terén is azért volt csak három, mert nagyon nehezen szántam rá magam, hogy elköteleződjünk. Mind3al kb. egy fél évet voltunk együtt. És sosem én szakítottam, semmi kedvem nem volt hozzá, ha már megszoktam , én jól éreztem magam a kapcsolatban. Csak a csaj ment tönkre idegileg teljesen mellettem. Minden csajt bosszantott ez a végtelen lassúság, és ha bár szerettek, egy idő után ott lettem hagyva.
2012. dec. 8. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!