Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli fiúk! Mennyire előny, vagy hátrány nálatok, ha egy lány jobban áll anyagilag nálatok? Lent tovább.
21f vagyok. Ha nem lenne kocsim meg lakásom ami megjegyzem mind2 saját pénzből van akkor frusztrálna a tudat.
De ugye sok férfi akinek többet keres a párja igy érez.
Ha önerőből van akkor nem zavarna, viszont aki csak úgy kapja hajlamos nem becsülni a dolgokat (nem számít neki a pénz) míg a kevésbé tehetősebb félnek az a pár eFt is komolyan számíthat..
Én személy szerint jobban kedvelem azt aki felsőoktatasában tanul(t), mert az azért feltételez egy alapvető intelligenciát, célokat, stb. (Persze van akinek nincs lehetősége továbbtanulni, pl. anyagiak miatt). Mondjuk én szeretem az okos, tanult nőket, na meg ha megkérdezik, hogy hova jár, legalább leesik az ismerőseim álla. :)
23F
Hát jobb mint a sok büfé szakos vagy egyetemen seggelő pics@. Az isten se tudja miért járnak oda, ha már meg sem értik és be sem seggelik az anyagot. Csak miniszoknyás és jópofi vizsga van.
Engem nem zavarna. Csak ne anyáskodjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!