Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hátrány az, ha fiú létemre kicsit talán túl sok időt és pénzt fordítok az öltözködésre, nagyon sok ruhám, cipőm van, és gyakran veszek újakat? De semmi metro, vagy páwa stílus, csak ennyi.
Figyelt kérdés
Tudom ez alapból nőies szokás, hogy valaki folyton vásárolgat... én hetente biztos hogy veszek vmi új dolgot, pulóver cipőt... vsőt általában igyekszem összepárosítani a ruhákat, pl. hogy a táska, cipő, kabát passzoljon de ehhez van h új cuccokat kell vennem...
szóval mit szólnátok ha egy fiú (vagy a barátotok) ilyen lenne?
23/F
2014. okt. 29. 21:55
2/10 anonim válasza:
Hány hajléktalan embernek adtál egy pár kesztyűt télen. Vagy egy pulcsit, hogy ne fázzon?
3/10 anonim válasza:
Imádnám. Végre valakinek válogathatnék ruhákat és nem csak én mászkálnék állandóan 8-10 zacsival :DDDD
4/10 anonim válasza:
Egynek se? Akkor elég nagy hátrányban vagy a többi sráccal szemben, akinek alig van mit felvennie, de amit felvesz az tiszta:)
Legyőzhetetlen hátrány-mondhatni.
5/10 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel baj! Nekem bejönnek a jól öltözött és elegáns fiùk.
7/10 viktory11 válasza:
ha ilyen barátom lenne nekem vásárolna és nekem párosítana ...XD
8/10 anonim válasza:
bejön ezeknek,a ruha a mániájuk,főleg ha drága,és főleg ha tucat szerencsétlenekre lett kitalálva.
9/10 anonim válasza:
nekem azt hiszem teljesen mindegy lenne. mindenkinek meg van a saját kis hóbortja. ha téged nem zavarna, hogy nem a vásárlás lenne a közös program, mert én utálok vásárolni, akkor minden rendben lenne.:) ettől függetlenül én is adok magamra, megválogatom, hogy mit veszek fel, igényes vagyok, csak pl könyvekre szívesebben költök pénzt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!