Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült valakinek párt találni nem esztétikus fogsorral? Mondta már az ellenkező nemű a szemedbe, hogy a csálé fogsor kizáró ok?
Igen, az utóbbi 10 évben volt 4 hosszabb kapcsolatom.
Az egyik fogorvos volt, csak ő mondta hogy nem túl esztétikus, helyrehozza. Nekem így jó, akinek tetszik az tipli.
Mondani nem mondta senki, bár nem hátradőlő fogsorom van. Hanem csak szimplán nagyon könnyen tönkremennek, és kisebb koromban a szüleim csesztek foglalkozni velem, így fogorvoshoz se vittek el soha.
Azóta mikor elkezdtem dolgozni, onnantól arra gyűjtöttem.
Csak akkor már nem voltam annyira fiatal, egyetemen voltam, és gyűjtöttem hogy normálisan meg tudjam csináltatni.
Aztán mikor odakerültem egy szakértőhöz, és mondta hogy ja most már nem sok minden visszafordítható a gondokból, meg van egy nagyon durva rendellenesség is, amit életébe kb. egyszer látott összesen a pályafutása során. Így amit lehetett megmentett, de így is alul is 4 felül is 4 fogpótlást ültetett be, 2-szer voltam több órás műtéten nála.
2,5 millió volt akkor az ára, mindennel együtt.
Kérdeztem tőle, lehet-e fogszabályzót rá kérni, mert az első 2 fogam közti távolság nagy. Azt mondta: Nem lehet, túl nagy terhet nyomna rá a fogakra, még így is, ő nem kockáztatná meg.
Soha nem mondta ki senki anno, de láttam a nők arcán, mikor látták beszéd közben, hogy vannak vele bajok, még a megcsináltatás előtt persze, és simán le is koptattak emiatt sokan.
Az első pár ilyen után már mosolyogni se mertem nagyon, szóval jah voltak bajok vele bőven.
Ilyen az élet, kinek mit adott a genetika...
Nekem 2 db fogam hiányzik (1 db hátul 1db az egyik oldalt) mosolynál nem látszik csak ha szó szerint belebámulnak a nyitott szàmba. Azért hiányoznak mert tömni kellett volna de gyerekként annyira féltem a fog furástól hogy inkább kihúzattam. (Nem gondolva a jövőre )
3 nő is az elutasításkor indoként megemlítette hogy igénytelen fogatlan vagyok! Mondom 2 db hiányzik és 36 éves vagyok! Nem csálé , nem lepedékes és fehérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!