Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet emberi módon a tudtára adni egy nőnek az ismerkedés során, hogy azért nem kell senkinek, mert ronda mint a búbánat?
Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 22:19
1/42 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el. Hisz minden, MINDEN nő ajtaja előtt hosszú férfisor áll, Chadekkel az élen.
Valaki kamuzik.
2/42 anonim válasza:
Ízlések és pofonok... Ami neked ronda, az még másnak lehet szép. Szerintem tahóság ilyet mondani bárkinek, nem csak nőnek, férfinak is. Miért akarod összetörni az önbizalmát? Ha neked nem tetszik, ne foglalkozz vele, hagyd békén!
3/42 anonim válasza:
Ismerkedés során? Miért ismerkedsz olyannal aki alapból nem tetszik?
6/42 anonim válasza:
Már mi a picsáért mondanál ilyet neki ismerkedés közben:D mármint érted nincs is értelme, ha nem kell senkinek akkor hogy lehet h te ismerkedsz vele?
8/42 anonim válasza:
Ja, azt hittem elveszett a válasz. Kérlek, ne pontozzatok le triplán.
9/42 anonim válasza:
Fogadjunk a kövér 60 kilót takar.
10/42 anonim válasza:
Szerintem így a legtapintatosabb:
-Drágám, befizetlek esztétikai fogászatra, á ez nekem semmiség nem kell megköszönnöd, 300ezerből kijön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!