Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek senkinek? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek? Miért félnek tőlem a férfiak?

Figyelt kérdés

29 éves nő vagyok és úgy gondolom lehet bennem v.mi probléma amit ha meglátnák segítene h tudjak magamon változtatni.

Azt vettem észre h tartanak tőlem a férfiak nem mindenférfi úgy 50-50% ban.

Már lassan 2 éve nem is randizom mert úgy vagyok vele h hosszabb távon úgyse jönne össze.Ez idő alatt azért voltak bőven randi elhívások amit visszautasítottam.Külsőm szerintem rendben járok konditerembe, futni, vékony vagyok ès adok is magamra.

Nem külsőre inkább belsőre lehet a baj. Régebben voltak csalódásaim párkapcsolatokban ill.apàmmal is voltak problémák gyerekkoromban traumák amit szerintem kivetítek a külvilágra..egyszerűen úgy látom a férfiakat mint akiknek tökèletesnek kell lenni és ez frusztrál.. nem merek rossz passzban lenni mindig bájosnak és szépnek kell lenni és ez valóban így van. Van olyan férfi aki tényleg csak akkor kérdezi meg h vagyok ha jó kedvem van , de ha őszinte akarok lenni van olyan is aki akkor is megkérdezi.Szóval torz szemüveggel látom őket de igyekszem ezen dolgozni és nem adom fel.Nem vagyok nagy netezős egy hónapban egyszer felnézek facebookra megváltoztattam a profilképem ezt bekedvelte az egyik férfi kolléga aztán láttam h elküldött egy visszavont üzenetet. Szintúgy rám írt egy helyes férfi gondoltam próbáljuk meg .Tanulásról,tervekről ,önmegvalósítasról beszélgettünk normálisan elköszöntünk egymástól este.Aztán másnap írt én nem egyből nyúltam a mobilomhoz mert tv-t néztem aztán már le is tiltott…szóval nagyon sok a link ember.

Introvertált is vagyok de azért munkahelyemen is van mindenkihez egy-két kedves szavam férfiakhoz is mert próbálom ezt leküzdeni. Kissé határozott vagyok de nem az a hangoskodó katonás hanem a csendben elmélyült magabiztos ember…de ennyi álarc meg kell különben megennének a kolleganőim :D

Szóval úgy érzem sehogy se vagyok jó… ha depis vagyok akkor van egy férfi a környezetemben aki jobban közelít hozzám meg szerintem be is jövök neki ( egy kicsit ő is nekem) olyankor jobban érdeklődik de ha életerős boldog vagyok , vagy netán ideges mert felbosszantott valaki akkor annyi… szóval én nem fogok senkit se főnyereménynek beállítani mert én is hibákkal teli hús-vér ember vagyok és nem akarok tökéletes lenni mégis úgy érzem annak kell lenni…

Vélemény? Tudom h velem van a baj örülnék ha kapnék tippeket h ezt hogyan oldjam meg ill.hogyan oldjam fel ezt magamban?

2023. máj. 14. 10:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%

Semmilyen kontextust nem írtal.

Mirol cseteltek, oda is litániákat irsz e a semmiről mint itt, mikor mi után szoktak kilépni es inkabb nem irnak, magadrol beszelsz e folyton mint itt vagy a másik is tud írni egyáltalán magárol vmit?, milyen emberek azzal képbe vagy e(nem e egy házas keresne csak szeretőt te meg irsz mindenrol kozben nem is az érdekli), de általánosságban véve konnyen kaphato gyors ingyenszexet keresnek valszeg leszűrik hogy te meg körítéseket csinálsz az egész ismerkedéshez és inkabb nem farasztják magukat.

2023. máj. 14. 10:19
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
"Ez idő alatt azért voltak bőven randi elhívások amit visszautasítottam"
2023. máj. 14. 10:22
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Hu én ez alapján az irásod alapján már messziről kerülnélek aztán még nem is láttalak
2023. máj. 14. 10:59
 4/11 anonim válasza:
15%

Szia erős Nő vagy meglatszik az irásodon.Sok Pali csak szexelni akar egy ideje egyedűl vagyok szintén 29 éves vagyok.Ha gondolod beszélgetnék veled privátba de minden nap úgy 19 óra felé végzek,Több munkahelyem van.

Megjegyzés:Úgy gondolom te egy Budapest környéki esetleg Dunántúli Hölgyemény vagy😉

2023. máj. 14. 11:02
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
Igen, domináns nőnek tűnsz, akivel A, vagy a férfiak nem tudnak mit kezdeni, vagy B, (és inkább ez van) a nő - azaz te - hamar dobod azt, akit nem tartasz méltónak magadhoz.
2023. máj. 14. 11:04
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

Amit írsz kérdező, hogy tökéletesnek kell lenni, ez létező dolog igen. De akkor nem egymást keresitek.

Engem például motivál, ha a másiknak rossz kedve van, vagy valami baja van. Nagyon jó ilyenkor a másik mellett lenni. Én sem azt várnám, hogy kirángasson, vagy szekáljon, hanem hogy meg lehessen élni ilyen hétköznapi, emberi dolgokat is, hogy például épp rossz kedved van. Na és?! Ha nem vagy szórakoztató, akkor annyi is a kapcsolatnak?!

Szerintem pedig pont, hogy az a jó egy kapcsolatban, hogy egymásra mindig lehet számítani, és nem néz le a párod ilyenkor sem, hanem elfogad mindenhogyan, sőt, szereti ilyenkor azt, hogy melletted lehet.

2023. máj. 14. 11:56
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

Neked itt pszichológus kell. Ez komolyabb... mármint nem rossz értelemben, hanem valami olyan mélyen gyökerező dolog, amit így egy leírásból/öndiagnózisból nem feltétlenül lehet érzékelni. Mindenképp úgy érzékelem, hogy magadat kicsit rosszul helyezed el a világban, másképp... tehát a világnézeted.. nem hibás, hanem csak nem találtad meg magad benne. Mintha nem tudnád mit szeretnél, vagy nem adnál lehetőséget olyan helyzetben, amikor kellene.

Tehát ilyen random embereknél, mint amilyen én vagyok, jelenleg a ChatGPT is hasznosabb válaszokat tud már adni. Közlöm is, hogy nekem mit írt a kérdésedre:

„Először is, fontos megjegyezni, hogy nem feltétlenül veled van a baj. Sokszor a kapcsolatok kialakulása és fenntartása sokkal bonyolultabb, mint hogy egyszerűen csak "jó" vagy "rossz" ember vagy. Az embereknek saját tapasztalataik és előítéleteik vannak, amelyek befolyásolják azt, hogy hogyan viszonyulnak másokhoz. Éppen ezért nem érdemes magadat hibáztatni azért, hogy a férfiak miért nem keresnek téged romantikus kapcsolat céljából.

(Szerk: lol, hülye chatgpt 😃 hiszen kerestek, csak visszautasítottad őket)

Azonban, ha úgy érzed, hogy a belső konfliktusaid és a múltbeli traumáid miatt lehetnek nehézségeid a romantikus kapcsolatok kialakításában, akkor ajánlom, hogy keress fel egy szakembert, aki segíthet neked a dolgok megértésében és feldolgozásában.

(Szerk: igen, ezzel egyetértek.. 😃)

Emellett érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen jellegű embereket vonzol magadhoz, és milyen tulajdonságokat keresel a potenciális partnerekben. Lehet, hogy valamilyen szinten nem vagy tisztában azzal, hogy milyen emberekkel szeretnél kapcsolatot kialakítani, vagy esetleg olyan emberekre összpontosítasz, akik nem illenek igazán hozzád.

Az is lehet, hogy érdemes lenne további lehetőségeket keresni a randizásra, például online társkereső oldalakat vagy hasonló alkalmazásokat használni. Ezek a platformok lehetővé teszik, hogy az emberek olyanokkal kerüljenek kapcsolatba, akik hasonló érdeklődést mutatnak, és akikkel könnyebb lehet közös nevezőt találni.

Fontos, hogy ne felejtsd el, hogy minden embernek megvan a maga egyedisége és az a sokoldalú összetettsége, ami igazán vonzóvá teszi. Azt javaslom, hogy figyelj az olyan dolgokra, amelyek boldoggá tesznek, és olyan tevékenységekre fókuszálj, amelyek örömet szereznek. Ha önmagadat szereted és elfogadod, akkor könnyebb lesz kapcsolatokat kialakítani és megtalálni azokat az embereket, akik tényleg megbecsülnek téged azért, aki vagy.”

Hátha tudsz belőle kiszedni valamit.

2023. máj. 14. 12:03
 8/11 A kérdező kommentje:

3-as miért járatod le így magad nagyközönség előtt ,bántottalak én téged? ;)

De ha ez jót tesz az egèszségednek úgy legyen én nem tartalak vissza tőle :D

Többi válasz elgondolkodtató volt úgy érzem többgyökerű a probléma ezért mindenképp adok magamnak időt erre ill.szakemberhez fordulok.

2023. máj. 16. 12:50
 9/11 anonim ***** válasza:

A hármassal elég sokan egyetértenek. Csak szólok.

Amúgy meg mit nyavajogsz hogy nincs pasid mikor az egód az egekben,meg senki sem elég jó neked?

2023. máj. 17. 09:16
 10/11 anonim ***** válasza:
68%
Ember nézzél már magadba. Úgy el vagy szállva magadtól hogy már a radaron is fogható vagy.
2023. máj. 17. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!