Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 évesen elválva nagyon sokkoló, hogy szinte senkinek sem kell az ember?
Figyelt kérdés
Ez pletyka vagy tényleg így van?
Hogy legalábbis normális kinézetű nőt, férfit már nem lehet találni?
2022. dec. 8. 20:28
1/40 anonim válasza:
Nőt vagy férfit? 40 év nem a világ. Én 50en túl váltam, de egyszerű normális nőt találni, szinte korlátlan a választék.
2/40 anonim válasza:
43 éves nő vagyok és nem érzem, hogy sokkolóan problémás lenne az életem.
3/40 anonim válasza:
#2 lehet pont te vagy a nem normális no :D
4/40 anonim válasza:
3-as, születésnapom van, ne rontsd el :-)
5/40 anonim válasza:
ja, 2-es voltam, a születésnapos.
6/40 anonim válasza:
Boldog szülinapot. Nekem is ma van
7/40 anonim válasza:
A legjobbak december 8-án születtek :-) Fülünk érjen bokáig :-)
8/40 anonim válasza:
Lehet de nem mindegy mit vársz el és mit tudsz nyújtani.
9/40 anonim válasza:
Miért ne nézhetne ki "normálisan" egy negyvenes nő? (még mindig 2-es) Nem tetszik ez a kérdés. Ezt nem egy negyvenes írta, hanem egy leckét nem író kisgyerek.
10/40 anonim válasza:
4 éve nem kellek senkinek párkapcsolatra, másra meg nem vagyok vevő (pedig arra akadnak jelentkezők), mégsem érzem magam "sokkolva" 40 évesen. Szerintem normális kinézetű nő vagyok és ismerek normális kinézetű férfiakat is a környezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!