Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 évesen elválva nagyon sokkoló, hogy szinte senkinek sem kell az ember?
Ez pletyka vagy tényleg így van?
Hogy legalábbis normális kinézetű nőt, férfit már nem lehet találni?
Akkor nehéz 40 felett, ha az elvált ismét a szülőknél lakik, főként kényszerből.És nincs módja csak úgy ismét lakást szerezni.
Azok a férfiak,akik az anyjukkal élnek, még ha nem is mamahotelben, azok pedig okádnivaló életképtelen,perverz,stb egyének....Hallottam,olvastam már ne egy esetben.
Mert ugye egy nő nem baj,ha otthon lakik, ő ugye bele akar ülni egy készbe..mert ez a nőknek jár..
Most jön az a helyzet az országban,hogy nem lesz lakás,lehet válás után visszamenni szülőkhöz, mert az albérletek is elszálltak.
Nagyon sok elvált, 40 +os kerül reménytelen helyzetbe...
# 24
Nő vagy férfi vagy? Nőként vagy férfiként nehezebb szerinted?
45 évesen egy jó házasság után megözvegyültem, most 48 éves nő vagyok. Van saját lakásom, egzisztenciám, doktori címem, jó munkám, barátaim. Nem vagyok elhízott, szőke, hosszú hajam van, sportolok, adok magamra, gyerek már nagy, külföldön él.
3 éve férfi hozzám sem ért. :( Nőssel, kalandozókkal és fiatalabbakkal nem kezdek. És nyilván értelmi szint alattiakkal sem. Már belenyugodtam, hogy egyedül maradok. Nagyon sok kolléganőm 45-55 évesen így van. A korban hozzám illő 50-60 éves férfiak 20 éves lánykákkal kalandoznak.
# 26
50-60 éves férfiakra kizárt hogy huszonéves lányok ránézzenek!!!
Talán még 40-es férfiakra esetleg elvétve.
Ez ami veled történik ez érzelmileg nagyon fájdalmas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!