Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mennyire volt sokkoló, amikor már felnőttként megtapasztaltátok hogy ugyanúgy a külsőségről szól az ismerkedés mint tinikorban?
Engem teljesen lesokkolt, mert tinikoromban azt hittem hogy felnőttkorban már a jellem fog csak számítani, a személyiség, a humor stb..
Sokkolt ez titeket?
F/26
Sajnállak hogy 26 évesen is olyan felszínesen látod a dolgokat mint tini korodban:D
Fontos a külső nyílván, de nem ez kéne hogy meghatározza....
Ez így nem igaz. A külső mindig is számít, de nem önmagában. 30-40-50-60 éves sem fog összejönni azzal, aki külsőleg nem vonzza.
És tuti nem csak a külsőddel van baj. Rengeteg ismerösöm, akik messze nem szépfiúk, boldog kapcsolatban élnek.
Én nem vettem észre. :O
Vagy szerencsém volt, vagy majd ezután jön. De nem félek, aki a külsőségekre fekteti majd hangsúlyt, azt hagyom, az nem az én asztalom. :)
De amúgy a normális lányoknál ezek a döntők, mármint amit felsoroltál.
Általánosítasz.
Nekem tini korban sem arról szólt.
F/26, idióta felhasználónév, felnőtt párkapcsolatok kategória, siránkozik amiért nem tud párt találni. Nicsak ki tért vissza, csak nem a farkaskutya :D
Amúgy nem, tiniként is tudtam meg most is, hogy a külső és a belső is számít ismerkedésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!