Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mennyire volt sokkoló, amikor már felnőttként megtapasztaltátok hogy ugyanúgy a külsőségről szól az ismerkedés mint tinikorban?

Figyelt kérdés

Engem teljesen lesokkolt, mert tinikoromban azt hittem hogy felnőttkorban már a jellem fog csak számítani, a személyiség, a humor stb..

Sokkolt ez titeket?

F/26

2017. nov. 15. 22:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
60%

Te a csendes farkaskutya vagy!

Nekem nem volt sokkoló, mert nem így tapasztalom.

2017. nov. 15. 23:26
 12/35 anonim ***** válasza:
Bocs az egy kérdőjel akart lenni, szóval újra: Te a csendes farkaskutya vagy?
2017. nov. 15. 23:27
 13/35 A kérdező kommentje:
Igen, a farkaskutya vagyok :) Miért?
2017. nov. 15. 23:39
 14/35 anonim ***** válasza:
88%
Éppen hogy késő tizenéves koromra jöttem rá, hogy a nők nem elsősorban a külsőt nézik, hanem a magabiztos, férfias személyiséget, karizmatikus kisugárzást. Persze ezt elérni úgyszintén nem könnyű, tehát akiben ez nincs meg, és nem néz utána a női vonzalom alapjainak, azok azt fogják hinni, hogy biztos a külső miatt utasítják vissza az embert. (mivel mi férfiak nagyobb hangsúllyal nézzük a nők külsejét, legalábbis az első benyomáshoz. )
2017. nov. 15. 23:47
 15/35 anonim ***** válasza:
78%
Mert érdekes felfedezni hogy újra és újra visszatérsz hiába szűntetik meg a profiljaid, te rendíthetetlenül teszed fel a hülye kérdéseid. Nem tudom eldönteni, hogy ennyire elszánt troll vagy vagy ezeket komolyan is gondolod.
2017. nov. 15. 23:49
 16/35 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos az életben minden a külsőségekről szól. Kissé undorodom is már az emberi fajtól emiatt, undorítóak ilyen téren. Sajnos az öreg Shakespeare-nek igaza volt...

Engem utál és utálni is fog szinte mindenki, csupán felületes ismerettségeim vannak/leszne és még aki "kedvel" az sem kedvel.

Sajnos nem találtam meg a neten azt a jelenetet ami a helyzetemhez illik, de ha láttátok anno a "Mr.Bean" sorozatból azt a részt mikor "randizik" és utána megy haza a TV kirakat előtt... Tudjátok mikor odaér minden adás elmegy, de miután elmegy visszajön az összes... Na ez vagyok én is.

Be is kellene állítanom a telefonomra az "Ecce homo Qui est faba..." Imádom a zenéjét, annyira jól eltalálja ezt a "reménytelenül a világ ellen" hangulatot.

2017. nov. 16. 00:03
 17/35 anonim ***** válasza:
0%

Esküszöm 0:54-nél annyira kifejező ez a nóta, de kizárólag a TV-s jelenet után:

https://www.youtube.com/watch?v=pzGimN2H2oQ

2017. nov. 16. 00:08
 18/35 anonim ***** válasza:
74%

Lehet ezt ragozni, a szexuális vonzalom mindig a fizikai testen alapszik. Ha az jó vagy "elfogadható", akkor menni fog, ha nem, nem. Általában a külsőt látjuk meg, és nincs annyi idő, ahány ember, hogy mindenkit megnézzünk magunknak, hogy ő a kevésbé előnyös külsejével produkál-e egy olyan belsőt, ami alkalmas számunkra egy párkapcsolathoz. Emiatt élveznek előnyt a külsőre vonzóbbak, és ezért véletlenszerű, mikor egy ismeretségi körben vagy hasonló helyen van esélye a másik belsőjét is megmutatni, ami formál valamennyit az első benyomás által kialakított összképen. Viszont direktben ismerkedni így nem lehet, mert ezer év lenne.

Más kérdés, hogy ha valaki átmegy az első szűrőn ismerkedésnél (azaz a külsőn), akkor hogy alakul a folytatás. A fiatalabbak még nem gondolkodnak hosszú távban, akkor sem feltétlen, ha párkapcsolatról van szó. Tiniként nem mérik fel, hogy a másik milyen apa/anya lesz, hogy fognak együtt élni, csak annyi, hogy jól néz ki, és jófej-e. Felnőttként a családalapításra/elköteleződésre való vágy (ami abból is jön, hogy az ember kikerül a szülői fészekből, és nem onnan kap szeretetet, támogatást, hanem a kortársaktól, illetve neki kell magát eltartani) és a fiatalabb szerelmek okozta csalódások miatt már több faktor bejön, ami mellett a külső veszít a jelentőségéből. Ilyen a felelősségvállalás, az elköteleződésre való képesség, az önfenntartás, egy stabil értékrend, jövőkép, mert valljuk be, valaki szép, szép, jófej, de ez már nem elég az örömhöz, ha az egészet beárnyékolja az az egzisztenciális félelem, ami a másik labilitásából, aggresszivitásából, határozatlanságából, cselekvésképtelenségéből vagy bármi hasonlóból bejön a te életedbe is, és megmérgezi azt... Ilyenkor IS számít a külső, ezt nem tagadom, de fiatalabban az ember szerintem több mocskot elnéz a másiknak mellé. Én sem vagyok idős, csak már nem kamasz, és érzem magamon, hogy ami anno nem érdekelt, mint szempont, mert bánom is én, hogy mit dolgozik a másik meg akar-e gyereket, meg mennyire okos, amiatt ma már gond nélkül kiselejtezek egy embert a lehetséges partnerek közül...

2017. nov. 16. 01:13
 19/35 anonim ***** válasza:
13%

Tehát te csak jellemet, a humort és a személyiséget nézed? Ez alapján mész oda a lányokhoz?

Nem gond, ha csúnya, ha kövér, ha tíz évvel idősebb, ha sánta, ha fogatlan, csak a belső értékeit nézed?

Nem.

Akkor hallgass.

2017. nov. 16. 08:11
 20/35 anonim ***** válasza:
Hát ez a te világlátásod most. Ahogy " öregszel" és tapasztalsz úgy fogod átértékelni önmagad és másokat. Ennek megfelelően másképp fogsz gondolkodni és cselekedni. De az tény, hogy az emberek túl sokat foglalkoznak a külső- vel....
2017. nov. 16. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!