Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mennyire volt sokkoló, amikor már felnőttként megtapasztaltátok hogy ugyanúgy a külsőségről szól az ismerkedés mint tinikorban?

Figyelt kérdés

Engem teljesen lesokkolt, mert tinikoromban azt hittem hogy felnőttkorban már a jellem fog csak számítani, a személyiség, a humor stb..

Sokkolt ez titeket?

F/26

2017. nov. 15. 22:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
#16 pedig ha a Mr. Bean-t szereted, olyan utálnivalóan rossz ember nem lehetsz azért :D
2017. nov. 16. 09:06
 22/35 anonim ***** válasza:
Tévedsz. Felnőttként már a pénzről szól minden.
2017. nov. 16. 09:15
 23/35 anonim ***** válasza:
#14 amiket soroltál, azok ugyanúgy külsőségek, csakszólok :)
2017. nov. 16. 09:32
 24/35 anonim ***** válasza:
84%

Akik azt mondják, hogy ~25 éves kortól nem a külső minden, azok mivel magyarázzák, hogy amikor OKCupidon 90% fölötti (!!!) matcheknek írok, tehát azoknak, akikkel mint két tojás, olyanok vagyunk, még ők se válaszolnak? Itt aztán végképp ki van zárva a személyiségbeli eltérés, az érdeklődési körök is valamennyire stimmelnek, és papír szerint intelligens, elméletileg érett nőkről van szó. Nyilván nem egy sziamizut írok, szóval a nyitással sincs hiba, egyből lejön, hogy elolvastam a bemutatkozást (ja igen, ezen az oldalon legalább erre veszi a fáradságot a legtöbb jelentkező). Most persze azon is el lehet filózni, hogy milyen személyiségre vall, ha valaki még 25 éves korában is a mindent elsöprő szerelemre és a fehér lovon ülő hercegre vár, de az nem segít rajtam.

Különben nem is az, hogy lesokkol, hanem kiábrándít, elszomorít és már 24 évesen egzisztenciális depressziótól és kiégéstől szenvedek és már kezd beállni a kapuzárási pánik az érdektelenséggel, a merevedési zavarokkal, a jövőmre nézve nulla tervvel és ott tartok, hogy diplomával árufeltöltő vagyok nettó 120-ért, és tökéletesen elégedett vagyok vele. 18 évesen is tisztában voltam azzal, hogy nem vagyok jóképű gyerek, de azt hittem, ez csak tinikorban számít a lányok 100%-ának. Arra egyáltalán nem gondoltam, hogy az ő 99%-uk 6-8 évvel később sem fog ebből kinőni, én pedig 6-8 évvel később is magányos (és nem utolsó sorban szűz) maradok.

Ja és még valami: én is visszatérő vendég vagyok, mint a kérdés kiírója. Én bannolva nem lettem, de úgy 3 éve kerültem ide. Azért jöttem, hogy sikersztorikat olvassak, hogy motiváljanak és elhiggyem, hogy nekem se fellegzett még be. Aztán fejbe vágott a valóság, kezdem elhinni, hogy az itteni sztorik az örökszűz férfiakról és a 26 évesen egy 15 éves szintjén gondolkodó, külső- és pénzcentrikus nőkről mennyire valósak. Persze itt a leugatóbrigád, aki folyton elmondja, hogy a fejekben van a hiba, de annyira szeretnék cserélni az ilyen nagy pofájú szépfiúkkal csak egyetlen napra. Ők megtapasztalnák, hogy milyen egy ilyen testbe zárva élni, én meg talán 24 órára boldog és motivált lennék.

2017. nov. 16. 10:16
 25/35 anonim ***** válasza:
Engem most az sokkolt igazán, hogy mennyire naiv vagy. Miért, mit gondoltál, hogy majd 20 felett az emberek filozófiai eszmecserék után fognak egymásba esni miközben a szexuális éhséget - ami 20 és 35 között a leginkább intenzív - laza beszélgetésekkel fogják kielégíteni. Viszont szerintem pont, hogy tinikorban számít még kevésbé a külsőség, mert akkor még azok az alacsony, nyikhaj pávakölykök is el tudják veszíteni a szüzességüket és szexelhetnek a naiv lányokkal, akik huszonévesen meg fognak rekedni ilyen 170 magasságon és akkor már a felnőtt nők nem fognak rájuk férfiként tekinteni. Szóval sztem pont fordítva állja meg a helyét a feltételezésed. Egyébként tudhatnád, hogy minden korban elsődlegesen a külső számít, már akkor is amikor az óvodában Pistike húzogatja Évike haját a homokozóban és nem köpi be óvónéninek, hanem együtt hancúroznak. A huszon illetve harmincas generáció pedig egyszerre várja el a vonzó külsőt az anyagi egzisztenciával, hiszen sokszor gyereket is kell tudni felnevelni valamint házat/kocsit vásárolni. Van olyan érzésem, hogy jó sok csalódás és pofon fog még téged érni.
2017. nov. 16. 11:02
 26/35 anonim ***** válasza:

@25

Ha ez nekem szólt, akkor köszi, most ezzel aztán igazán felvidítottál! Magyarán továbbra is fölösleges reménykednem, és továbbra is spammelhetem a leveleket tonnaszámra, amire esetleg félévente jön majd egy válasz... kurvа jó, tényleg előrébb vagyok.

2017. nov. 16. 11:23
 27/35 anonim ***** válasza:

Hát, talán annyira nem, csak mindenkivel megmarad az a "távoli ismerettség" ami olyan, hogyha többet nem beszélnénk, elfelejtenének. Hogyan csinálják ezt mások, hogy őket megkedvelik jobban? Tényleg nem tudom.

Napi 200 emberrel kerülök kontaktusba, mégsem beszélek komolyabban senkivel egész nap. Úgy érzem depresszív vagyok, mert megint 10 órákat alszom naponta.

2017. nov. 16. 12:05
 28/35 A kérdező kommentje:

#24 : Teljesen át tudom érezni a helyzeted, ugyanebben vagyok!

Kizárólag csak alkalmi kalandok, mert ugye hosszútávra mindig van "jó pasi" nekik, én meg vagyok töltelék esetben két jó pasi között.

De amúgy igazából nem is az az idegesítő hogy ez így van, mert ezt meg tudja az ember emészteni és el tudja fogadni.

Az igazán idegölő az hogy elő van adva hogy mi vagyunk a lúzerek és azért nem vagyunk sikeresek a nőknél mert valamit nagyon rosszul csinálunk.

Eközben pedig ott vigyorognak a nők mellett az olajos szépfiúk és még ki is röhögnek hogy milyen bénák vagyunk.

De én már megemésztettem ezt, most már magabiztos vagyok hatrázott és pont leszarom hogy én nem ötöst húztam a genetikai lottón.

Persze ha magabiztos csúnya fiú vagy, akkor meg ugyanúgy szánalmasnak fognak tartani "mire veri magát ez" alapon :)

2017. nov. 16. 12:47
 29/35 A kérdező kommentje:

"Szóval sztem pont fordítva állja meg a helyét a feltételezésed. Egyébként tudhatnád, hogy minden korban elsődlegesen a külső számít, már akkor is amikor az óvodában Pistike húzogatja Évike haját a homokozóban és nem köpi be óvónéninek, hanem együtt hancúroznak. A huszon illetve harmincas generáció pedig egyszerre várja el a vonzó külsőt az anyagi egzisztenciával, hiszen sokszor gyereket is kell tudni felnevelni valamint házat/kocsit vásároln"

Tehát összegzem : rohadtul az számít hogy nézel ki és pont. tehát lényegében hogy a genetikai lottón nyertél e vagy sem.

Na meg persze az anyagiak dögivel..

Tehát semmi más nem számít csak legyél vonzó és lehetőleg pénzes is.

Hogy milyen jellem vagy, milyen ember, kit érdekel?

2017. nov. 16. 12:50
 30/35 anonim ***** válasza:

" hiszen sokszor gyereket is kell tudni felnevelni"

Ezt normális setben két ember teremti nem egyedül az egyik. Sokan élnek ebben a felfogásban, hogy "akkor csak egy fizetés lesz"... És sokan nem tesznek ilyen célra félre még korábban, pedig akkor két fizetésből félre lehet tenni annyit, ami pótolja majd az otthonmaradó szülő (általában az anya) kieső fizetését.

De nem, addig "kőccsük amit lehet" aztán jön a kopp és menjen csak pluszmunkára a másik. Ezt hívják felelőtlen gyerekvállalásnak. Sajnos a lumpenprolik kedvence ez.

2017. nov. 16. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!