Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy dundi lány is ugyanúgy...

Egy dundi lány is ugyanúgy ismerkedhet?

Figyelt kérdés
Én egy széparcú, divatos de duci lány vagyok, akinek nagyon megtetszett egy fiú. Nem ismerem őt csak látásból, szokott nézni, és arra gondoltam írok neki Facebookon, mert szeretném megismerni. Viszont attól félek hogy csak akkor venné jó néven a közeledést, ha soványabb lennék. Mit gondoltok, meg merjem próbálni, vagy egy testesebb lánynak ilyenre esélye sincs? (légyszi ne azt írjátok hogy fogyjak le, tudom hogy le kell de most nem ez a kérdés) 18/L

2014. ápr. 26. 09:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Fogyjál le (nem az írtam. :)
2014. ápr. 26. 09:08
 2/19 anonim válasza:
Attol függ mennyire vagy dundi! Képet kaphatunk?
2014. ápr. 26. 09:09
 3/19 anonim ***** válasza:
lányok szótárában önmagukra nézve a "dundi" mennyi? 80 kiló?
2014. ápr. 26. 09:20
 4/19 anonim ***** válasza:
Írj neki nyugodtan, max nem jön össze!
2014. ápr. 26. 09:21
 5/19 A kérdező kommentje:
Kép: [link]
2014. ápr. 26. 09:36
 6/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem, az új magyar alkotmány egyértelműen kimondja, hogy az a dundi lány, aki ismerkedni próbál, súlyos törvénysértést követ el, így 3-8 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható.

Hülyeséget félretéve miért ne ismerkedhetnél? Lehet neki pont a dundik jönnek be.

2014. ápr. 26. 09:40
 7/19 anonim ***** válasza:
56%
ennek köze sincsen a dundihoz ecséém :D szerintem nagyon jó az alakod. komolyan mondom nem értem hogyha egy lány nem 40 kiló akkor már dundinak meg kövérnek számít?
2014. ápr. 26. 09:50
 8/19 A kérdező kommentje:
Hát ez a tapasztalat, a legtöbben így gondolják, igen. Lehet hogy nem vagyok 100 kiló meg kövér, de ducibb vagyok az átlagnál és sokaknak ez már elrettentő. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2014. ápr. 26. 09:57
 9/19 anonim ***** válasza:
50%

Alkotmány nincs, Alaptörvény a neve.

Ha Alaptörvényben találsz x-tól y-ig terjedő büntetési tételt, vendégem vagy egy sörre.

3-8 év még Btk.ban sem létezik.

Azzal trollkodj amihez értesz.

Easy.

2014. ápr. 26. 10:27
 10/19 anonim ***** válasza:

Bocsánat, nem gondoltam, hogy szakembereknek egy kis trollkodás így kiszúrja a szemét. :P

Akkor úgy jó, hogy a BTK egyértelműen kimondja, hogy az a dundi lány, aki ismerkedni próbál, az súlyos bűncselekményt követ el, ezért ?-? évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható? Hánytól hány évig-et írjak?

2014. ápr. 26. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!