Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mennyire volt sokkoló, amikor már felnőttként megtapasztaltátok hogy ugyanúgy a külsőségről szól az ismerkedés mint tinikorban?

Figyelt kérdés

Engem teljesen lesokkolt, mert tinikoromban azt hittem hogy felnőttkorban már a jellem fog csak számítani, a személyiség, a humor stb..

Sokkolt ez titeket?

F/26

2017. nov. 15. 22:50
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

@28

Ja, hogy neked alkalmik összejönnek legalább? Akkor egyrészről nem értem a rinyádat, mert én a két kezemet összetenném egy sima szexért is, másrészt irónia nélkül, a lehető legkomolyabban kérdezem: hogy csinálod?

2017. nov. 16. 13:14
 32/35 anonim ***** válasza:
53%
#29: Pontosan! Tényleg felesleges erre a témára sorokat pazarolni. A világ mozgatórugója - mint mindenki tudja - a szex és a pénz. Előbbihez jó született adottságok (magasság, alkat, jóképű arc, méretes pénisz stb.) kellenek, utóbbi pedig előbbivel rendkívül szoros kapcsolatban áll. Gondolom te is észrevetted már, hogy több tízmilliós sportos BMW-kben/Porsche-kben vagy Mercedesekben is általában jóképű, magas, férfias Christian Grey (Szürke 50 árnyalata) kaliberű sikeres álompasik ülnek (rendszerint egy tuti csajjal az anyósülésen). Építkezéseken, melós ruhában szinte mindig alacsony, nyeszlett ürgéket szoktam látni, míg elegáns öltönyben, multicégek épületei körül meg valahogy mindig ezek a sudár, colos helyes fiatalemberek lézengenek. Milyen véletlen... Az alacsony/sovány/kövér pasik ennyire nem szeretnek tanulni? Nem lehet, hogy inkább a hiéna HR-esek is a megnyerőbb külsejűeket veszik fel...? És ezt már gyermekkor óta az emberbe kódolják. "Fiam, a Julcsika mennyivel szebb, ő belőle biztosan okos kislány lesz, te inkább azzal foglalkozz, hogy ne bukj meg.". Már az óvodai szépségversenyeknek is az a célja, hogy az arra érdemes (szép és vonzó) emberek pozitív énképét kialakítsák, míg a rondákét lerombolják. A testnevelés órák magasság alapján történő sorrendbe állítása dettó ugyanez. Undorító egy felszínes világban élünk. Az egész élet egy köpni valóan visszataszító, előre megírt forgatókönyvű szerepjáték, ahol mindenkinek megvan a predesztinált sorsa. Én szentül meg vagyok erről győződve.
2017. nov. 16. 16:31
 33/35 anonim ***** válasza:
Mekkora képmutatók vagytok, a csúnya lányokra ti sem gerjedtek.
2017. nov. 16. 16:54
 34/35 anonim ***** válasza:

@33

Eskü, hogy én még olyan csúnya lányt nem láttam, aki nem volt kövér (a 10 kiló plusz az NEM kövérség!), nem volt végtelenül igénytelen (hiányzó első fogak, kétnapos csipa és társai), vagy nem volt valami nagyon látványos betegsége. Jó, mire ezt leírtam, eszembe jutott kettő: az egyik rettentő sovány, de ő el van mát jegyezve; a másik pedig mostani munkatársam, aki ellenben intelligens és lehet vele beszélgetni, szóval ha úgy alakulna, egy próbát megérne és ha társkeresőn írna, nem hagynám figyelmen kívül.

Én, bár mint mondtam, jóképű nem vagyok, de magamat nem tartom extrém rondának sem, és akiknek itt elküldtem a képemet, mind azt mondták (már akik válaszoltak), hogy tök átlagos vagyok. Namá'most: vagy mindenki hazudott, vagy az elvárások vannak az egeken is túl még az elvileg értelmiségieknek szánt társkeresőn is. Inkább az utóbbira tippelnék.

2017. nov. 16. 17:24
 35/35 anonim ***** válasza:
#33 ja, az. De ez semmi képmutatás egy másik csoporthoz képest, akik szerint a felső 10% üti meg az "átlagos" szintet ;)
2017. nov. 17. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!