Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is kiakadnának ha kiderülne, hogy a párjuk kicsit ritkábban fürdik, mint ahogy illik(2-3 naponta)?
Igen.
Én bevallom, ha csak itthon vagyok, akkor nem mindig fürdök minden nap. De ha emberek közé megyek, elképzelhetetlennek tartom ezt, szerintem igénytelenség.
Persze ez is csak a kulturális közeg miatt van belénk nevelve. Pl. Németországban és más európai országokban nem szokás minden nap fürdeni, náluk tök okés a 2-3 naponta zuhanyzás.
#sokkoló
Elképzelem ahogy a kérdező most ptsd-től szenved, mintha megjárta volna a Vietnámi háborút, akkora sokkot kapott.
Nem is értem ez hogy derült ki, az ember próbálja a jobbik felét mutatni általában, nem azzal #sokkol másokat, hogy elmondja, nem fürdik csak 3 naponta :D
Hát nem fogom tagadni, de mikor home officeban dolgozunk és nincs meleg, akkor mi sem fürdünk minden nap. Nyilván ha emberek közé megyünk, vagy programot csinálunk, akkor igen. Szex után is mindig. Ha menstruálok akkor napi 2x is fürdök. Vagy ha vmi izzasztó dolgot csinálunk itthon a szexen kívül, pl galéria porszívózás meg ilyesmi. Büdösek sosem vagyunk, dezodor és parfüm nem ismeretlen, de mikor tényleg az volt főleg a lezárások alatt a program, hogy ő a hálóban én meg a nappaliban dolgoztunk itthoni ruhában, aztán este főztünk és filmeztünk, akkor nem éreztük annyira szükségét.
Ilyen nyári melegben azért evidens, hogy napi 1, de inkább 2 fürdés van.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!