Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennének, ha a párotok a kapcsolat első két hónapjában előadná, hogy ilyen meg olyan romantikus, meg érzelgős, aztán ahogy telik - múlik az idő kiderül, hogy mégsem? Szakitanátok?
Kicsit konkrétabban? A nyálaskodó nem egyenlő a romantikussal. Úgy is lehet romantikus valaki, hogy nem nyálas. Mond példákat kérlek: Sokat vitt virágot de mostmár nem? Sokat bújt hozzád de mostmár nem?
Egy kapcsolat a kezdeti stádiumban elég intenzív, plusz ott az újdonság varázsa. Mi is a kapcsolat elején amikor randiztunk sokat voltunk mindenfelé, majd utána jött a közös filmnézés otthon, közös vacsi otthon. Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy kevésbé lett romantikus mert kevesebbet vitt valahova.
Ha ettől függetlenül ki tudja mutatni az érzelmeit, akkor örülnék neki hogy visszavett a nyáladzásból, mert én sem vagyok az a csöpögősen romantikus típus.
F
Valószínűleg csak "tepert", hogy megkapjon.
De érdemes lenne hoznod példákat, hogy pontosan miket csinált akkor, amiket most hiányolsz. Én például nem igénylek nyáladzást egész nap, de szeretem, ha a párom fogja a kezem, megölel, odabújik, ad egy puszit stb-stb. Ha ezek megszűnnek, elgondolkodnék, hogy ha nem igényli ezeket már, akkor valószínűleg csak velem nem igényli már.
Azt írod, hogy az első két hónapban romantikus volt, de mióta vagytok együtt? Mióta ez az állapot? Pár napja, vagy hetek óta?
Ez fura. Vagy az vagy nem. Ha az, akkor az érződik. Ha nem az, akkor meg fura, hogy nem láttad.
Talán megszokottá vált a kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!