Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakitanatok ezért, ha amúgy minden más jó?
Van 2 dolog ami nagyon bosszant az 1 éves kapcsolatomban, de más minden jó.
Egyik dolog hogy a barátom számonkér mindig ha látja hogy éjfélig, vagy hajnalig vagyok fent facebookon (ugyebár azt lehet látni ki mikor volt fent utoljára), és számonkér hogy mit csináltam fent ilyen sokáig? (sztem semmi köze hozzá senkinek hogy meddig facebookozok)
A másik dolog az új ismerősök. Ha egy nő, vagy egy olyan férfi lesz az új ismerősöm akit tényleg ismerek, akkor nem magyaráz, de ha egy oylan pasas akit nem ismerek, akkor már kapom az ívet hogy minek jelöltem be/vissza.
Baromira idegesit már ez a 2 dolog
Számonkérés.. Vagy érdeklődés..
Nyilvan keveset beszélgettek ha te így érzed, ő meg ugy, hogy rá kell kérdezni.
Miert nem mondod neki h "ja amúgy xy bejelolt fbn.."
Az legyen a legnagyobb problémád h érdekli mi van veled. Nem más noket néz..
Beszelgessetek, érezze h fontos neked. Bár elég árulkodó hogy te emiatt szakitani akarsz míg más nők azon picsognak h nem foglalkozik velük a pasi..
Önmagában ezért nem számítanék, de hogy is mondjam... Ez a "semmi köze hozzá senkinek" kicsit úgy hangzik, mint mikor valakit le akarunk rázni vagy távolabb küldeni.
A lényeges kérdés szerintem az, hogy mennyire bíztok meg egymásban. Ha nincs meg az alapvető bizalom, akkor annak a kapcsolatnak tényleg lőttek.
Az a baj, hogy a féltékenység tényleg tönkreteszi a kapcsolatot, de ugyanúgy a vak hit is (úgysem csal meg! Aztán meg de...)
Én megbeszélném ezt a dolgot, nem gondolnék egyből a szakításra. Mert szerintem ez még már a dolog tulreagalasa
Nem szakítanék*
(Bocs, elírtam )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!