Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok ezért?
5 éve hogy együtt vagyunk a párommal, de már egyre jobban idegesítenek a dolgai. Nem pakol el maga után, trehány stb. A szexben sem figyel rám oda, pedig 1-2x szóltam neki hogy nekem nem a legjobb ahogy van, de semmi. Amikor össze vesztünk elkezdett nőket jelölgetni a facebookon, nem is keveset. Utána sír hogy ő csak engem szeret stb. Jomultkor belenéztem a telefonjába, nem találtam semmit, de azóta mindig magával viszi a mobilt is ha fürdeni megy meg mindenhova. Úgy vagyok vele, hogy én már szakítanék vele, mert érzem, hogy nem jó ez, de közben félek hogy egyedül maradok, nincsen senkim sem akire tudok számítani semilyen téren.
23N
Szóval gyakorlatilag lefo**a a fejed, megaláz, reszelget, és aztán visszakönyörgi magát. Aham. És még kérdés az, hogy szakíts-e vele? Ilyen kapcsolatba született gyerekként mondom, hogy: IGEN! MINÉL HAMARABB!
Eh, sose lesz itt egyenrangúság nők és férfiak között.
Ne legyél ostoba, még időben hagyd ott, hány évet akarsz még elcseszni az életedből.
Szóval a hisztit fejezd be és lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!