Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok! Ha a parotok egy kukasauto sofor lenn, szakitanatok vele ezert?
Leírtad.
Lényegében gazdag "felsőbb osztályú" férjet akar.
Gondolom ráadásul te mindenféle teherautót vezethetsz.
Az ambíció számít az én szememben, és a családhoz való hozzáállás. Egy diplomás is lehet bunkó, aki csak büfög a meccset nézve, és egy kőműves, szakács, sofőr is lehet törekvő a szakmájában és figyelmes a családi életében.
Nincs ezzel semmi baj ... spontan csak hulye volt ez a csajod.
Fogorvosnak jobb lenni? Turkalni rohadt fogu emberek szajaban? Vagy akar egy nogyogyasz? Fincsi lehet szurkes-zold folyasokban vizsgalodni. :(
Az én párom meg néha nyakig olajosan jön haza. Megfürdök, ruha a mosógépbe, nincs ezzel semmi baj!
Ráadásul te vezetsz, ergo a szeméthez nem nyúlsz, így főleg nem értem a problémáját...
Hivatásos jogsid van, emellett ha jól tudom, az ADR vizsga is feltétel... tehát annyira proli nem lehetsz.
Volt egy ilyen csajom.
A vállalkozását akarta beindítani, rajtam keresztül. Nem volt elég pénzem amivel kitömjem. Leváltott egy pénzesebbre, meg papucs típusra. Én örülök, hogy nem engem lejmol már le.
Örülj neki, hogy megszabadultál. Ez a nő egy kirakat kapcsolatot akart, nem téged. Találsz értelmesebb, szebb, jobb barátnőt. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!