Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nok! Ha a parotok egy kukasaut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nok! Ha a parotok egy kukasauto sofor lenn, szakitanatok vele ezert?

Figyelt kérdés
A baratnom 1 ev utan dobott, mert szemetszallito autot vezetek es szerinte ez proli munka, nem ilyen ferjet akar maganak. Folyton azt akarta, hogy vegezzek el egy fosulit es uljek be egy irodaba. En szeretem ezt a munkam, hivatasos sofor vagyok es egy normalis, tisztesseges ember, raadasul egesz jol keresek. Megis mi baj van ezzel?
2014. febr. 10. 10:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%

Leírtad.

Lényegében gazdag "felsőbb osztályú" férjet akar.

2014. febr. 10. 10:10
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
A kukások elméletileg nem keresnek rosszul.
2014. febr. 10. 10:12
 3/18 anonim ***** válasza:
92%

Gondolom ráadásul te mindenféle teherautót vezethetsz.

Az ambíció számít az én szememben, és a családhoz való hozzáállás. Egy diplomás is lehet bunkó, aki csak büfög a meccset nézve, és egy kőműves, szakács, sofőr is lehet törekvő a szakmájában és figyelmes a családi életében.

2014. febr. 10. 10:17
 4/18 anonim ***** válasza:
88%

Nincs ezzel semmi baj ... spontan csak hulye volt ez a csajod.

Fogorvosnak jobb lenni? Turkalni rohadt fogu emberek szajaban? Vagy akar egy nogyogyasz? Fincsi lehet szurkes-zold folyasokban vizsgalodni. :(

2014. febr. 10. 10:18
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
De hogy szakítanék!Örülnék hogy a mai világban van munkája.
2014. febr. 10. 10:19
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom meg néha nyakig olajosan jön haza. Megfürdök, ruha a mosógépbe, nincs ezzel semmi baj!

Ráadásul te vezetsz, ergo a szeméthez nem nyúlsz, így főleg nem értem a problémáját...

Hivatásos jogsid van, emellett ha jól tudom, az ADR vizsga is feltétel... tehát annyira proli nem lehetsz.

2014. febr. 10. 10:22
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy ilyen csajom.

A vállalkozását akarta beindítani, rajtam keresztül. Nem volt elég pénzem amivel kitömjem. Leváltott egy pénzesebbre, meg papucs típusra. Én örülök, hogy nem engem lejmol már le.

Örülj neki, hogy megszabadultál. Ez a nő egy kirakat kapcsolatot akart, nem téged. Találsz értelmesebb, szebb, jobb barátnőt. ;)

2014. febr. 10. 10:26
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Na nekem meg párom tegnap mondta, hogy ha takarító lesz belőlem, őt nem látom többet... ( Kibuktam az egyetem miatt, és abba szeretném hagyni. Ez volt rá a válasz...)
2014. febr. 10. 10:36
 9/18 ivilicious ***** válasza:
Szerintem nem gáz, mellesleg tök jól keresnek .
2014. febr. 10. 10:47
 10/18 anonim ***** válasza:
32%
Hát, hogy őszinte legyek, és sem élném le az életemet egy olyan férfi mellett, aki kukásautókat vezet. Nem azért, mert egy egzisztencia vadász lennék, nekem nem kell a pénze, engem nem kell senkinek sem eltartania. Csak tudod, én ennél az életben ambiciózusabb típus vagyok, értelmesebb, intelligensebb. És én pont ilyen férfit keresek magam mellé. Attól, hogy kukásautót vezet, még lehet értelmes, intelligens, de én ebből a munkából azt szűröm le, hogy tök nem érdekli, hogy kicsit feljebb jusson társadalmilag. Nem várom el, hogy diplomás legyen, vagy gazdag, orvos, építész, mérnök... én ráadásul gyűlölöm a sznob embereket. Lehet ez nagyképűségnek hangzik, de nem vagyok az. De biztos vagyok benne, hogy egy ilyen emberrel a gondolatmenetünk nem lenne egyező... nekem is proli munkának számít, fiatal vagyok, én jelenleg 4*os szállodában dolgozom, és én ennél még feljebb akarom vinni. Céltudatos vagyok, és én igenis elvárom, hogy a jövendőbelim is ilyen legyen. Mielőtt jönnének azok a kommentek, hogy én pénzéhes vagyok, még 1x mondom, nekem nem kell senkinek a pénze, nem szorulok rá, önellátó vagyok, és az is akarok maradni, nem akarok emberektől függni.
2014. febr. 10. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!