Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nok! Ha a parotok egy kukasaut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nok! Ha a parotok egy kukasauto sofor lenn, szakitanatok vele ezert?

Figyelt kérdés
A baratnom 1 ev utan dobott, mert szemetszallito autot vezetek es szerinte ez proli munka, nem ilyen ferjet akar maganak. Folyton azt akarta, hogy vegezzek el egy fosulit es uljek be egy irodaba. En szeretem ezt a munkam, hivatasos sofor vagyok es egy normalis, tisztesseges ember, raadasul egesz jol keresek. Megis mi baj van ezzel?
2014. febr. 10. 10:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tisztességes dolgozó ember vagy, az a nő nem érdemel meg téged!
2014. febr. 10. 11:02
 12/18 anonim ***** válasza:

Rossz felfogás az, hogy valaki azért rossz ember, mert azért szakít valakivel, mert szegény vagy például csúnya, vagy nincs elég szex.

Az egzisztencia, a külső és a szexualitás épp úgy az élet részei, mint a többi.

"Jááááj, felszínesség!" - Ezen túl tudnak az ilyen emberek valamit mondani? Miközben ezek szinte mindenkinek fontos dolgok. Azt gondolom alapvetően álszentség úgy beszélni ezekről a dolgokról, mintha senkit nem érdekelnének, csak a romlott embereket.

A munkád miatt alapból nagyon sok nőnél nincs esélyed, ez tény.

2014. febr. 10. 11:08
 13/18 anonim ***** válasza:
73%

n biztos nem dobnám ezért a páromat.

Én párom is sofőr volt, igaz ételfutár minden második nap dolgozott reggel 10 től este 10 ig valamikor éjfélig is ha hétvégére esett a munkaideje. Az étterem megszűnt sajnos így a párom kénytelen volt elmenni egy helyi gyárba takarítónak ahol gépeket, tartályokat takarítanak ki teljesen plusz mindennap felmossák a csarnokban lévő padlózatot meg ilyenek, gépekkel dolgoznak ipari szinten. Ott megy a koszolás rendesen bár szerencsére nem szakad meg benne csak nem éppen egészséges.

Mégsem dobtam emiatt mert nem a munka teszi az embert. A párom nagyon aranyos, hűséges, szerethető ember. Mellette eljár maszekolni ha adódik valami bár most a téli időszakban punnyadás van, de jól kijövünk.

Én irodai munkát végzek ügyintézőként és sajnos hiába ülő munka ritka fárasztó agyilag valamikor alig tudok leülni 10 percnél hosszabb időre mert folyton csak a rohanás van. Most is itthon vagyok mert elkaptam valami vírust és emiatt nem mehetek emberek közé, még nagyon a páromhoz sem bújhatok hozzá.

Én akkor sem dobnám a barátomat ha szippantós autót vezetne mert z is munka, és a mai világban már annak is örülni kell ha valaki gyárba eltud menni egyszerű operátornak.

2014. febr. 10. 12:18
 14/18 anonim ***** válasza:
#12-nek igaza van.
2014. febr. 10. 12:54
 15/18 anonim ***** válasza:
85%

Nem 14-es! Se Neked, sem a 10-es es 12-es valaszolonak nincs igaza.

Tisztesseges munka, sot en nem egy keruletben tudom, hogy brutal jol keresnek es nem is lehet csak ugy bekerulni. Arrol nem is beszelve, hogy sok kukas sracnak pont van annyi penze, hogy este kirittyenti magat es rohogve szed fel minden puccos luvnyat a szorakozohelyeken. Es ez egyaltalan nem vicc :)

Szemet szallitassal foglalkozo embert azert ne keverjuk a guberatorral, amugy pedig nem artana tudni finnyaskaim, hogy a szemet feldolgozas es ujra hasznositas, milliardos uzlet, aminek a szallitas is a resze.

Nevetsegesek vagytok ilyen felfogassal es hiaba dolgoztok legkondis irodaban, ugyan olyan budoset xartok mint mindenki mas, otthon ultok es facebook segget novesztetek, tarskereson tiprodtok es fikazzatok a tok normalis embereket.

2014. febr. 10. 16:11
 16/18 anonim ***** válasza:

15:

De te azt mondod hogy szerintünk a kukás sz*r meló, meg hogy minden kukás alávaló. Miközben csak azt mondom, hogy olyan munka, amivel a beszélgetés első tíz percében el lehet vágódni egy csajnál. Nálam ismerkedéskor azért fél órán belül szóba szokott kerülni hogy ki mit csinál és vannak munkák, amiket használva nehezebb csajozni.

Te meg magadra vetted az egészet és úgy olvastad, mintha nekem a kukásokkal lenne bajom. Nem. Még egyszer: A kukásoknak szerintem nehezebb ismerkedni.

Vannak melók, amikkel könnyebb nőzni: pultos, csapos (a saját munkahelyén), zenész, szörfoktató, idegenvezető, stb. akik a munkájukból kifolyólag rengeteg nővel találkoznak pozitív körülmények között.

És vannak melók, amik inkább megnehezítik az ember dolgát a csajozásban: kukás, szórólapozó, hullamosó, mosogató, stb.

2014. febr. 10. 17:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem is az a baj, hogy egyes emberek alantasabb munkanak gondoljak az ilyen jellegu foglalkozasokat ... a baj abban van, hogy a sajat felsobbrenduseguseget hirdetik, vagyis gondoljak magukrol.
2014. febr. 10. 19:11
 18/18 anonim ***** válasza:
#15: Most kimutattad a fogad fehérjét, hogy mennyire egy általánosító, begyepesedett, sablonos, primitív f**szkalap vagy. Gratulálok. Pontosan ilyen válaszokra számítottam a leírt pár sorom után. Tipikus begyepesedett felfogás, főleg az utolsó soraid.
2014. febr. 10. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!