Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti megtaláltátok már azt a férfit az életetekben aki maximálisan elfogad titeket úgy ahogy vagytok?
Figyelt kérdés
Aki nem kritizál, nem erőltet rátok semmit ami nektek kellemetlen lenne.
Elfogadja a szokásaitokat, nézeteiteket.
Teljes mértékben mellettetek áll, nem hagy magatokra a problémáitokkal.
Létezik még ilyen?
A korotokat is írjátok oda légyszi.
2021. júl. 29. 10:26
1/28 anonim válasza:
Igen, létezik. Én eddig mindig ilyen voltam azokkal akiket szerettem. Lapátra lettem rakva mindig. Nyilván nekem is vannak hibaim, csak azokat nem fogadták el.
2/28 anonim válasza:
Volt pár év, amikor úgy tűnt, hogy igen, aztán sajnos egyre inkább látom, hogy már nem :(
40 N
3/28 anonim válasza:
Igen :) 11 éve vagyok vele. Imádom! Én is elfogadom őt, a legjobb barátom is, mindent átdumálunk, és igen, maximálisan önmagam lehetek mellette. (36)
4/28 anonim válasza:
Sajnos nem. De én sem találtam olyan férfit, akit teljesen el tudnék fogadni.
5/28 anonim válasza:
Még nem, lehet, hogy nincs is ilyen. Miért kellene elfogadnod bármit is ami zavar? És miért kellene totálisan "jónak" lenni?
Adott két ember, szóvá tesznek dolgokat, megbocsátanak, szerelmesek, szenvedélyesek, csiszolódnak.
6/28 anonim válasza:
Igen, ő a férjem, és én is elfogadom és támogatom őt.
47
7/28 anonim válasza:
Persze, az Óperencián túl az unikonis simogatóban.
8/28 anonim válasza:
Mark Darcy egy kitalált karakter.
9/28 anonim válasza:
Igen. 43 évet vártam rá. 2 éve vagyunk együtt és a legszebb kapcsolat, amit el lehet képzelni.
10/28 anonim válasza:
Létezik. Nem azt mondom hogy soha nem mondja meg ha hülyeséget csinálok. Szóval ez a nem kritizál azért nem állja meg a helyét. Úgy értem ha valamit rosszul csinálok, vagy el vagyok havazva a határidőkkel a saját hibámból, nyilván odaszól. És természetesen, neki is vannak hibái, szóval ez kölcsönös. Ez nem azt jelenti hogy ne mszeretjük a másikat. Alapvetően persze 100%-ban ott állunk egymás mellett, támogatjuk a másikat ha szükség van rá. És semmilyen téren, soha semmit nem erőltetett rám. 8 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!