2napja kaptam egy aloeverát és a cicám egyből, ahogy megtalálta, mikor nem voltam otthon megette az egészet. Ettől lehet valami baja?
Az aloe a macska számára mérgező. A teknős meg a macska két külön élőlény.Ebből nem lehet kiindulni hármas. Vannak dolgok, amit egyes állatok megesznek, mások meg felfordulnak tőle. Vagy pl. vannak bogyók, amiken a madarak csemegéznek aztán ha Móricka megeszi, mégis gyomormosás lesz a vége rögtön.
Ha szerencséd van, csak hasmenés, hányás és ilyesmi lesz. Ha nem, akkor rosszabbul jár. Mondanám, hogy azonnal orvos, de ez Magyarország, szerintem az egész országban egy kezemen meg tudnám számolni, hogy összesen hány orvos fogad éjszaka is beteget, jellemzően este hat és reggel nyolc között, illetve szombat déltől hétfő reggelig jobban jár minden állat, ha nem lesz semmi baja, úgyhogy... majd lesz valami.
"tudják, hogy mit szabad megenni, és mit nem."
Remélem az ilyen a gyerekét is ilyen szellemben neveli.
A macska is egy kisgyerek értelmi szintjének feleltethető meg. Ismerkedésként is a szájukba vesznek mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!