Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ivartalanítás előtt külön...

Ivartalanítás előtt külön vizsgálatra el kell vinni a macskát?

Figyelt kérdés

A nőstény cicámat szeretném ivartalanítani. Úgy tervezem jövőhéten fel is hívom az állatkórházat.

Aki már túl van rajta, tudna abban segíteni, hogy mi a menete, mire számíthatok?

Előtte van külön vizsgálat, vagy csak időpontot kell egyeztetni és vihetem mikorra megbeszéltük?

Köszönöm a segítséget!

febr. 15. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nem
febr. 15. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk nem volt előtte vizsgálat, foglaltam időpontot, délutánra kaptunk így aznap már nem kapott enni, csak előző nap este, vizet is csak reggel, ha jól emlékszem.

Elvittem átvették, és mondták, hogy telefonon értesítenek, amikor lehet érte menni.

Mire mentem már ébren volt a hordozóban, gallérral a nyakán. De aznap még nagyon kába volt pár órát, vigyaztam rá, mert esett bukott. Enni kicsit kapott késő éjjel, mikor már tudott menni rendesen és nem szédelgett.

Utána 5 napig kapott fájdalomcsillapító cseppet.

febr. 15. 20:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a tartalmas választ! :)

Csak amiatt érdekelt, hogy hogyan és hányszor tudok majd eljönni a munkahelyről.

febr. 15. 20:08
 4/5 anonim válasza:
100%
Nem kell.
febr. 15. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell. Telefonálsz, vagy elmész személyesen. Előtte 12 órával el kell venni előle a kaját, 6 órával pedig a vizet is. Van, ahol bent tartják megfigyelésre, van, ahol azonnal viheted haza, erre kérdezz rá mindenképp, hogy mire számíthatsz.
febr. 15. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!