Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hiba csúszhatott az ivartalaní...

Hiba csúszhatott az ivartalanításba? Vagy megszokásból viselkedik így, hiába teltek el hónapok a legutóbbi ivarzási szezon óta?

Figyelt kérdés

Befogadtam a múlt év nyarán egy idősebb kandúrt (kb. 10 +), viszont továbbra is kinti tartásban van, ugyanis nem maradt meg a házban. El is vittem ivartalanításra (még a nyáron), amint kaptam időpontot. Elkezdődött azonban az idei ivarzási szezon, és ez a bizonyos macska is megkergült. Hajtja a szomszéd nőstény macskáit.

A műtét után nem mondták, hogy bármi eltérés lett volna (esetleg rejtett heréjűség).

febr. 15. 23:03
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

1!

Leműttetni? Mit? Kiherélték. A péniszét nem veszik le... Jézusom..Ráadásul az nem termel hormont se.

Csak a mellékvese. Az termel tesztoszteront folyamatosan. De azt nem lehet kivenni.

febr. 16. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!