Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználna? L/14 (Lényegtelen, hogy hol) találkoztunk, egész nap szemeztünk és mosolyogtunk egymásra. Nagyon megtetszett és ahogy hazaértem rákerestem. Megtaláltam,
Megtaláltam, megnéztem az adatlapját de vártam, hogy ő lépjen, illetve, hogy levelet írjon. Így is lett, alig hittem el. És amikor felhoztam neki hogy szerintem már találkoztunk(mindegy, hogy hol), eszébe jutottam és látásom szerint nagyon örült neki.
Mindennap beszélünk és nagyon jól kijövünk egymással. Nagyon perverz dolgokról is beszélünk... szal tényleg nagyonnagyon perverz dolgokról. De közben néha mondja, hogy mennyire szeret/kedvel, szépnek tart stb... De így is 90 km távolságra vagyunk egymástól =/
Kihasznál vagy tényleg kedvel?
90km az semmi.-
És ha valaki perverz az nem jelenti hogy nem szeretne.
Lehet kedvel csak kicsit perverzebb :p
De miért nem kérdezed meg kedvel-e és hogy mit érez?
Elmentek sétálni valami jó kis romantikus helyre és közben elmondod neki mit érzel. És ha ő is akkor jó. De ha nem jönne össze akkor se légy szomorú mert tapasztalatot szereztél
Hány éves ez a bizonyos fiú?
Velem is volt hasonló dolog... találkoztam egy sráccal, ezután egy közös ismerősünktől elkérte a számom, írt sms-t, beszéltünk telón, msn-en. Minden tök jó volt, elvileg jártunk is.. de soha nem történt semmi. megbeszéltük, hogy találkozunk, egyszer-kétszer össze is jött, de aztán a haverjai elkezdték piszkálni miattam, ezért vége lett a kapcsolatunknak. Ezután még többször "összejöttünk", de soha nem volt az igazi. Eztán nagyon jó barátok lettünk. NAGYON JÓK. Egymás legjobb barátai lettünk. nagyon perverz volt. Sokszor előhozakodott a perverz fantáziálgatásaival, melyek rólam szóltak.
Szóval nyugodtan próbálkozz, bármi lehet még ebből! hajrá
S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!